Αληθινές ιστορίες

Αληθινές ιστορίες: Είμαι ένα κορίτσι λίγο πριν τα 30 και τους τελευταίους μήνες προσπαθώ να βρω μία σύντροφο και επειδή τα πράγματα είναι τόσο δύσκολα με τα lockdown, αποφάσισα να δοκιμάσω την τύχη μου με το Tinder.

Εκεί βρήκα μια κοπέλα με την οποία αρχίσαμε να μιλάμε. Γρήγορα αναπτύχθηκε ένα πολύ οικείο κλίμα ανάμεσά μας και μπορώ να πω ότι ήμουν σχεδόν ενθουσιασμένη μαζί της.

Ήμουν πολύ ενθουσιασμένη μαζί της και δεν μπορούσα να περιμένω την ώρα που θα μπορούσαμε να βρεθούμε από κοντά αν και δυσκολευόμασταν να το οργανώσουμε με όλες αυτές τις απαγορεύσεις στην κυκλοφορία.

Και έτσι περιμέναμε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο που είχαμε αποφασίσει να βρεθούμε. Μέχρι τότε δεν είχα συνειδητοποιήσει που έμενε η κοπέλα που μου άρεσε και δυστυχώς έπαιζε ρόλο.

Μία ημέρα πριν τη συνάντηση ήρθαν και οι αποκαλύψεις από την κοπέλα. Μου εξηγούσε πως ένα από τα φετίχ που είχε ήταν να βγάζει φωτογραφίες την ώρα της ερωτικής πράξης με τους δεσμούς που είχε μέχρι τώρα. Τρόμαξα είναι η αλήθεια λίγο και σκέφτηκα ότι εάν την ήθελα θα έπρεπε να το αποδεχθώ αυτό και μάλλον να συμμετέχω αν και το φοβόμουν.

Παρά τις αρχικές μου ενστάσεις εκείνη αποφάσισε να μου στέλνει φωτογραφίες από τις ερωτικές της περιπτύξεις με τις προηγούμενες σχέσεις της. Ένιωσα άβολα και της το είπα, αλλά εκείνη επέμενε λέγοντάς μου πως είναι μία φαντασίωσή της και πρέπει να τη σεβαστώ.

Κάτι μέσα μου χάλαγε όσο περνούσε η ώρα και έβλεπα τέτοιου είδους φωτογραφίες μέχρι που έπαθα το απόλυτο σοκ. Σε μία από τις φωτογραφίες είδα το σώμα της πρώην μου κοπέλας. Δεν μπορούσα να πιστέψω στα μάτια μου αυτό που έβλεπα. Το σώμα της πρώην κοπέλας μου με την κοπέλα που ήθελα να γνωρίσω και να δημιουργήσω μαζί της μία νέα σχέση.

Τότε συνειδητοποίησα πως η κοπέλα που με ενδιέφερε έμενε στην ίδια περιοχή με την πρώην κοπέλα μου και μάλιστα σε έναν κάθετο δρόμο, σε μια ανηφόρα 250 μέτρα από το σπίτι της πρώην κοπέλας μου. Τότε επιβεβαίωσα πως οι δύο γειτόνισσες γνωρίζονταν πολύ καλά είτε στο παρελθόν είτε και κατά τη διάρκεια της σχέσης μας (Αληθινές ιστορίες).

Δεν ήθελα να ξέρω τίποτα περισσότερο. Ούτε για τη νέα κοπελιά ούτε για την πρώην κοπελιά. Να βλέπω το σώμα της πρώην μου, που ήξερα κάθε σπιθαμή του να περιπλέκεται ερωτικά στο σώμα του ανθρώπου που ήθελα να γνωρίσω. Ποτέ δεν θα το έκανα αυτό. Ένιωσα πραγματικά αηδιασμένη κυρίως για την πρώην μου που τα κατηγορούσε όλα αυτά και τα φοβόταν και δήλωνε πώς δεν θα τα έκανα ποτέ. Συνειδητοποίησα πως η αλήθεια τελικά ποτέ δεν κρύβεται ούτε μετά από τόσο καιρό.