Αληθινές ιστορίες

Αληθινές ιστορίες: Όλα ξεκίνησαν πριν τρία χρόνια όταν γνώρισα μία κοπέλα η οποία από την πρώτη στιγμή μου πήρε τα μυαλά και ένιωσα πως με αυτή τη γυναίκα θα μείνω για όλη μου τη ζωή, φτιάχνοντας τη δική μας οικογένεια και το δικό μας σπιτικό.

Όταν τη γνώρισα ο ενθουσιασμός μου δεν κρυβόταν. Τα έδωσα όλα από την πρώτη στιγμή και της έδειξα πως με εμένα δίπλα της δεν έχει να φοβηθεί γιατί πάντα θα είμαι ο βράχος στη ζωή της.

Εκείνη έδειξε παρόμοιο ενθουσιασμό, αλλά από τις πρώτες κιόλας στιγμές μου είπε πράγματα για εκείνη που με ενόχλησαν. Άρχισα να νιώθω πως δεν θα μπορέσω να εμπιστευτώ μία γυναίκα σαν και εκείνη γρήγορα. Όσο ήμασταν μαζί στις αρχές υπήρχαν διάφορες ενοχλήσεις από τον πρώην σύντροφό της, ο οποίος μετά έμαθα πως την είχε βοηθήσει σε ένα διετές σεμινάριο για την αρχιτεκτονική.

Εκείνος τότε διευθυντής σε αυτή την επιτροπή για τα σεμινάρια. Ως σχέση της την είχε βοηθήσει να μπει εκεί χωρίς ιδιαίτερες διαδικασίες. Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου αυτού όμως χώρισαν και τότε ήρθα εγώ στη ζωή της. Με ενοχλούσε το γεγονός ότι εκείνος έστελνε κατά καιρούς μηνύματα. Για να είμαι ειλικρινής το είπα ότι με ενοχλεί και εκείνη απλά δεν ασχολούταν – προς τιμήν της – με τα μηνύματά του.

Οι ημέρες περνούσαν με τα πάνω μας και τα κάτω μας. Σε έναν μεγάλο καυγά και επειδή με έτρωγε αυτό με τον πρώην της, της είπα να βρεθούμε και να πούμε επιτέλους αλήθειες για όλα τα πράγματα και εμένα να της λέω για ακόμα μία φορά πως δεν την εμπιστεύομαι.

Όταν βρεθήκαμε την είδα αλλαγμένη! Ήρθε στο σπίτι μου και μου είπε μέσα στη μούρη πως πριν από ημέρες φεύγοντας από το σεμινάριο, πήγε στο γραφείο του πρώην της.

Εγώ δεν ήθελα να πιστέψω αυτό που άκουγα. Δεν ήθελα να έχω βγει αληθινός που δεν την εμπιστευόμουν τόσο καιρό! Πώς μου έκανε εμένα τέτοιο πράγμα; Πώς μπόρεσε να κρύβει κάτι τέτοιο τόσο καιρό; Σε εμένα που κάναμε τόσα όνειρα μαζί!

Ένιωθα συντετριμμένος που άφησα την καρδιά μου στα χέρια της και αυτή την συνέθλιψε! Εκείνη πάλι μαζεμένη για αυτό που μου είχε κάνει, μου ορκιζόταν πως δεν έκανε τίποτα μαζί του στο γραφείο του και απλά πήγε εκεί για να δώσει ένα τέλος οριστικό στο μεταξύ τους και φυσικά να τον ευχαριστήσει για αυτή την διευκόλυνση που της είχε κάνει.

Ότι της είχα ζητήσει από την αρχή να μην μου κλονίσει την εμπιστοσύνη γιατί μετά μεταμορφώνομαι σε κάτι κακό, έκανε ακριβώς το αντίθετο. Ακολούθησαν δύσκολες ημέρες! Με εμένα να συμπεριφέρομαι σαν να μου λέει ψέματα ακόμα και για το εάν έξω έχει ημέρα ή νύχτα και αυτή η νοσηρή κατάσταση να συνεχίζεται.

Μετά από αυτό δεν ένιωσα ποτέ εμπιστοσύνη μαζί της. Μέχρι που μετά από πολύ λίγο καιρό χωρίσαμε! Το καλύτερο; Αφότου χωρίσαμε έμαθα ότι τσιλιμπούρδιζε κατά τη διάρκεια της σχέσης μας! Νευρίασα και τότε, αλλά πλέον νιώθω πως δεν πειράζει! Εγώ την ευχαριστώ γιατί πριν την γνωρίσω νόμιζα πως δεν μπορώ να αγαπήσω σαν τρελός. Έκανα λάθος γιατί το έπαθα μαζί της. Οπότε την ευχαριστώ για αυτό το θείο δώρο που μου έδωσε!