Αληθινές ιστορίες

Αληθινές ιστορίες: Μέσα στις καλοκαιρινές διακοπές ήρθε μία όμορφη γνωριμία η οποία αποδείχθηκε σκέτο κάρβουνο και σε καμία περίπτωση θησαυρός.

 

H γνωριμία έγινε στο Instagram ενώ εγώ ήμουν στην Πάρο και εκείνη στο Αλιβέρι στιην Εύβοια. Εκείνη τραγουδίστρια που έμενε μόνιμα εκεί κι εγώ προγραμματιστής που ζω στην Αθήνα.

Η επικοινωνία ήταν καθημερινή και έντονη! Διαρκώς μηνύματα όλη την ημέρα! Φυσικά εκείνη περισσότερο διαχυτική από εμένα, αλλά αυτό μου άρεσε πολύ! Παρά το γεγονός ότι δεν είχαμε συναντηθεί, εκείνη δήλωνε ξετρελαμένη μαζί μου και πως με τον τρόπο μου αρχίζει και με ερωτεύεται.

Και ενώ η επικοινωνία μας ήταν τόσο καλή, εγώ επέστρεψα στην Αθήνα. Και εκείνη μου πρότεινε να έρθει την ίδια ημέρα να βρεθούμε. Μου έκανε εντύπωση που μου πρότεινε να έρθει εκείνη σε εμένα ενώ σαν ιππότης κιόλας θα έπρεπε να πάω εγώ στο Αλιβέρι. Ωστόσο, δεν επέμεινα.

Το απόγευμα που σχεδιάζαμε λοιπόν να έρθει στην Αθήνα μου έστειλε μήνυμα ότι αντιμετώπισε ένα ξαφνικό πρόβλημα υγείας η μητέρα της και έπρεπε να τη μεταφέρει εκτάκτως στο νοσοκομείο. Προφανώς και δεν την πίστεψα, αλλά επειδή δεν μου είχε δώσει δικαιώματα, παρίστανα ότι το πιστεύω και συμπαραστέκομαι στην περιπέτειά της.

Βέβαια ένιωσα πολλές φορές τύψεις και ρωτούσα διαρκώς για τη μητέρα της εκείνο το βράδυ, με εκείνη μάλιστα να μου αποκαλύπτει πως για να κάνει τη μητέρα της να ξεχαστεί, της μίλησε για μένα και δήλωσε ενθουσιασμένη κιόλας.  Όλα αυτά η πεθερούλα μου ε! χαχα!

Μετά από αυτό το βράδυ και αφού η μητέρα της ξεπέρασε τον κίνδυνο, η επικοινωνία συνεχίστηκε χωρίς να έχει αλλάξει τίποτα. Εγώ στην Αθήνα και εκείνη στο Αλιβέρι. Είχαμε προγραμματίσει μετά από αυτή την αναποδιά πως την Παρασκευή θα έρθει στην Αθήνα για να μείνει σε μένα το Σαββατοκύριακο.

Μάλιστα, μου έλεγε πως από Σεπτέμβριο επειδή θα εμφανίζεται σε μουσικές σκηνές στην Αθήνα, έκανε όνειρα πως εάν όλα πάνε καλά μεταξύ μας ίσως να ήταν και ευκαιρία να μέναμε μαζί. Την άκουγα και δεν το σχολίαζα, αλλά ούτε και τρομάζω με τέτοια πράγματα.

Και ήρθε η Παρασκευή (αληθινές ιστορίες)! Μόλις τελείωνε τις υποχρεώσεις της, θα ξεκινούσε για Αθήνα. Μιλάγαμε φυσικά όλη την ημέρα και μάλιστα μου έλεγε πως έχει βάλει βενζίνη στο αυτοκίνητο, τα έχει ετοιμάσει όλα και σε τρία τέταρτα θα ξεκινήσει. Και έφτασαν τα τρία τέταρτα που θα ξεκινούσε.

Και τότε ήρθε ένα μήνυμα! Πως δεν νιώθει έτοιμη να έρθει, δεν ξέρει τι την έπιασε αλλά θέλει λίγο να ηρεμησει. Ίσως απλώς να αγχώθηκε, έγραψε. Και μάλιστα μου έγραφε πως εάν θέλω να την βρίσω μπορώ να το κάνω ελεύθερα, αλλά ήθελε να είναι ειλικρινής μαζί μου.

Σε αυτό το μήνυμα δεν απάντησα καν! Και ήρθε και δεύτερο μήνυμα που έγραφε: Νιώθω ότι έχω ένα βουνό από την προηγούμενη σχέση που θα το ξεσπάσω πάνω σου, αλλά από την άλλη δεν θέλω να σε χάσω.

Και σε αυτό το μήνυμα δεν απάντησα τίποτα! Η κίνηση ήταν μία και μοναδική! Block delelte! Η τραγουδιάρα από το Αλιβέρι ή ήταν ψυχικά ανισόρροπη και φτιάχνεται δημιουργώντας μία τέτοια συνθήκη ή είχε σχέση! Όπως και να έχει δεν με αφορά καν οποιαδήποτε άλλη εξήγηση! Και μακάρι να παραμείνει στο μαγευτικό Αλιβέρι. Έχουμε τέτοια στην Αθήνα, πολλά, δεν χρειαζόμαστε άλλα!

Τσέκαρε κι αυτό:

Ελληνικά φαγητά : Ποια βρίσκονται στην κορυφή λίστας