Σχέσεις

Αληθινές ιστορίες: Όλα ξεκίνησαν πριν τρεις χρόνια που γνώρισα ένα παιδί που φαινόταν φουλ ακατάλληλο για μένα, αλλά αποφάσισα να ρισκάρω και για μία φορά να δείξω πως δεν πρέπει να είμαι έτοιμη πάντα για το ασφαλές αλλά να δώσω και μία ευκαιρία στο διαφορετικό.

Αποφάσισα λοιπόν να συνδεθώ με ένα παιδί που στην αρχή μου έδειξε πόσο θέλει να είναι μαζί μου και εγώ γρήγορα παρασύρθηκα και αφέθηκα σε αυτό.

Ήταν κάτι παράξενο για μένα όλο αυτό που ζούσα. Αυτό το πλάσμα μέσα σε λίγες ημέρες έφτασε στο σημείο σε μία εκδρομή να μου ζητήσει να τον παντρευτώ. Μου φόρεσε και δαχτυλίδι μάλιστα σε αυτή την εκδρομή και εγώ το απολάμβανα ενώ την ίδια ώρα το φοβόμουν.

Εκείνο το βράδυ ήταν υπέροχο! Παίξαμε μέχρι και μπάσκετ σε ένα πρόχειρο λούνα πάρκ και χαιρόμουν τόσο πολύ που με νικούσε αυτό το πλάσμα. Ακόμα και τώρα καμιά φορά μετά από τόσο καιρό που είμαστε χωρισμένοι βλέπω αυτό το βίντεο και με πιάνω να χαμογελάω σαν χαζή.

Αυτό τον άνθρωπο αποφάσισα να τον βοηθήσω στη ζωή του και να τον βάλω στο γραφείο μου που ασχολείται με μεταφορές. Εκεί προσπαθούσα να του μάθω τη δουλειά αλλά εκείνος έδειχνε ναι μεν ενθουσιασμένος αλλά αυτό δεν ανταποκρινόταν στον τρόπο που λειτουργούσε.

Δεν έδειχνε θέρμη να πιάσει αυτή τη δουλειά από τα μαλλιά και να την αποθεώσει. Του είχα δώσει το ελεύθερο να κάνει ότι θέλει και να αναδείξει τις ικανότητές του. Στο τέλος, αυτός ο άνθρωπος με έκανε ρεζίλι αφού παράτησε τη δουλειά στα κρύα του λουτρού και έδειξε πόσο αναξιόπιστος είναι!

Με αφορμή και αυτό το περιστατικό, αλλά και πολλά άλλα θέματα που έκανε αυτός ο άνθρωπος, τελικά χωρίσαμε. Και ήταν κάτι που πάλεψα πολύ να μην συμβεί αλλά αυτός ο άνθρωπος θα με κατέστρεφε.

Μετά από ένα χρόνο έμαθα τυχαία πως αυτός ο άνθρωπος προσπαθεί να ανοίξει γραφείο μεταφορών σαν το δικό μου. Πικράθηκα στην αρχή. Έλεγα αφού είχε έτοιμη δουλειά με εμένα στο πλάι του να τον βοηθώ και δεν είχα κανένα θέμα να την πάρει τη δουλειά όλη για πάρτη του… και τώρα αυτό.

Μετά γέλασα βέβαια! Αυτή η δουλειά θέλει τόσα πολλά να μάθε ακόμα που εάν νομίζει πως με τρεις τέσσερις μήνες ενασχόληση έμαθε το know how πλανάται! Και φυσικά επειδή η αχαριστία δεν συγχωρείτε πια, πάντα θα με βρίσκει μπροστά του σε αυτό το εγχείρημα!