Γυναίκα

Ακόμα και να γράψω δυσκολεύομαι να πιστέψω πως αυτά που θα γράψω τα έχω βιώσει πραγματικά. Είμαι η Γεωργία και το όνομά μου προφανώς είναι ένα ψευδώνυμο. Είμαι 38 ετών και πριν έξι μήνες περίπου χώρισα από έναν άντρα με τον οποίο είχα σχέση εδώ και 10 χρόνια και κάτι.

Τον τελευταίο χρόνο τα πράγματα δεν ήταν και τόσο καλά μεταξύ μας. Εκείνος ήταν είτε αδιάφορος άλλες φορές κι άλλες φορές έξαλλος για τους πιο γελοίους λόγους, όπως το λάθος σαμπουάν που αγόρασα στο σούπερ μάρκετ.

Με το παραμικρό καυγάδες μέχρι να έρθει η ώρα που αποφάσισε να αλλάξει θέση στο κρεβάτι μας. Δεν είχα κανένα πρόβλημα με αυτό απλά μετά από μία εξαντλητική ημέρα δεν είχα και τόσο όρεξη να βοηθήσω. Αυτό ήταν το κερασάκι στην τούρτα. Το πιο κουφό στο όλο ήταν πως εκείνη τη στιγμή δεν είπε τίποτα. Μετά από μία εβδομάδα όμως άρχισε να φωνάζει πως δεν τον καταλαβαίνω και εάν έχει το θεό του μου είπε πως θα ήταν καλύτερα να χωρίσουμε. Και όλα αυτά από το τηλέφωνο. Ο άνθρωπος προσπάθησε να με χωρίσει από το τηλέφωνο μετά από δέκα χρόνια. Πόσο θράσος και πόσο δειλός πια!

Προφανώς και δεν το ανέχθηκα και πήγα να τα πούμε ένα χεράκι από εκεί. Ήταν ανένδοτος και σαν μανιασμένος, προφανώς καιρό λαχταρούσε αυτή την ημέρα. Βέβαια τα σε αγαπώ πήγαιναν σύννεφο, αλλά δήλωνε κουρασμένος πια να προσπαθεί για αυτή τη σχέση.

Για να μην τα πολυλογώ χωρίσαμε χωρίς πολλά πολλά! 20 ημέρες μετά βρέθηκε στη Σλοβακία. Ο άνθρωπος που δεν είχε βγει ποτέ στο εξωτερικό. Και μετά τη Σλοβακία επέστρεψε με ταίρι. Άρα όλο αυτό το διάστημα ακόμα και πριν χωρίσουμε προετοίμαζε το έδαφος στη Σλοβακία. Το καλύτερο από όλα; Την προδοσία του μου την είπαν οι ίδιοι του οι γονείς, οι οποίοι ακόμα και τώρα με παίρνουν τηλέφωνο και με καλούν στο σπίτι τους. Φυσικά και δεν πάω. Να κάνω τι;