Αληθινές ιστορίες: Πριν από δύομιση μήνες γνώρισα μία γυναίκα κοντά στα 35 και από την πρώτη στιγμή που βρεθήκαμε υπήρξε μία έντονη έλξη ανάμεσά μας.

Η γνωριμία μας ήταν θυελλώδης πραγματικά και είχα ενθουσιαστεί με αυτή τη γυναίκα γιατί όπως μου έλεγε ήθελε κάτι σοβαρό στη ζωή της, να κατασταλάξει και να νιώθει συναισθηματικά ασφαλής. Κι εγώ το ίδιο οπότε δέσαμε αμέσως μαζί.
Ήταν τόσο πρωτόγνωρο αυτό που συνέβαινε που δεν μπορούσαμε να το ελέγξουμε. Από τις πρώτες ημέρες της γνωριμίας μας δεν θέλαμε ο ένας να λείπει μακριά από τον άλλον. Θέλαμε διαρκώς να είμαστε συνέχεια μαζί σαν να υπήρχε ένας μαγνήτης ανάμεσά μας και δεν μπορούσαμε να χωρίσουμε.
Τα τηλέφωνα και τα μηνύματα ήταν ασταμάτητα και κάθε βράδυ μαζί. Έξω για φαγητό, ποτό και φυσικά σχεδόν κάθε βράδυ ύπνο μαζί.

 

ad

Αυτό συνεχιζόταν για δύο εβδομάδες και φυσικά εγώ είχα γνωρίσει όλους τους φίλους της και εκείνη όλους τους δικούς μας. Όλοι έβλεπαν ένα τρομερά ευτυχισμένο ζευγάρι που δεν σταματούσε ο ένας να ακουμπάει τον άλλον.

Οι ημέρες περνούσαν και μπορεί το πάθος να υπήρχε, αλλά διαπίστωνα πως από τις τόσες εξόδους καθημερινά, εμείς οι δύο δεν μπορούσαμε να βρεθούμε λίγο μόνοι μας να χαρούμε τον έρωτά μας και φυσικά να κάνουμε σεξ. Πήγαμε μαζί και δύο ταξίδια οπου περάσαμε μοναδικά.
Όταν γυρίσαμε όμως από το δεύτερο ταξίδι, σκεφτόμουν ότι αυτό το πράγμα με το κάθε μέρα έξω θα πρέπει σιγά σιγά να περιοριστεί. Εκείνη ήταν ανένδοτη. Ακόμα και οταν της έλεγα πως είμαι κουρασμένος και καλό θα ήταν να γυρίσουμε σπίτι, εκείνη έφτασε στο σημείο να μου απαντήσει πως ίσως θα έπρεπε να βρει έναν μικρότερο άντρα. Σημειωτέον είμαι απλά δύο χρόνια μεγαλύτερός της.
Ακόμα και όταν της έλεγα πως εγώ δεν θα βγω, εκείνη κανόνιζε με φίλες. Δεν μπορούσε να κάτσει ούτε δευτερόλεπτο μέσα στο σπίτι. Αυτό συνεχίστηκε για κάμποσο καιρό μέχρι που αποφάσισα ότι αυτή η συνθήκη πλέον δεν μου κάνει για τη δική μου ζωή. Παρά το γεγονός ότι είμαι πολύ κοινωνικός και λατρεύω να βγαίνω έξω χρειάζομαι και κάποιες στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης. Και απλά κατάλαβα ότι αυτό το κορίτσι δεν ήθελε μία σοβαρή σχέση στη ζωή της, αλλά έναν σύντροφο για το ξέφρενο clubbing της ζωής της.
Τσέκαρε κι αυτό: