Αληθινές ιστορίες

Αληθινές ιστορίες: Το τελευταίο διάστημα είμαι πάρα πολύ μπερδεμένη με τη συμπεριφορά ενός άντρα που γνώρισα και ο οποίος μετά από πολύ καιρό, ένιωσα πως ήταν ένας άντρας με ενδιαφέρον.

Όλα ξεκίνησαν όταν μία φίλη μου θέλησε να μου γνωρίσει έναν φίλο της που δεν τον ήξερα μέχρι τώρα. Δέχθηκα μιας και εμφανισιακά μου άρεσε, αλλά με τρόμαζε λίγο το πολύ έντονο το lifestyle του.

Βγήκαμε όλοι μαζί σε ένα μαγαζί για ποτάκι! Δεν υπήρχε ούτε μία φορά αμηχανία σε αυτή τη βραδιά! Κάθε άλλο! Από την πρώτη στιγμή υπήρχε μεγάλη χημεία. Εγώ συμπλήρωνα τις φράσεις εκείνου και αυτός τις δικές μου. Υπήρχαν όμορφα πειράγματα, βλέμματα και αγγίγματα από τη δική του πλευρά.

Το βράδυ έκλεισε όμορφα και με μία ωραία αίσθηση, αλλά και αγωνία για το πώς είδε ο ένας τον άλλον! Την επόμενη ημέρα, είδα ξανά τη φίλη μου και φυσικά τη ρώτησα. Μου είπε ότι του άρεσα και πως ένιωσε και εκείνος πως υπήρχε κάτι. Οπότε επειδή δεν είμαι γυναίκα που της αρέσει να χάνει χρόνο, είπα στη φίλη μου να κανονίσει να ξαναβγούμε όλοι μαζί μετά από τρεις ημέρες.

Έτσι και έγινε (αληθινές ιστορίες). Ήρθε λοιπόν εκείνη την ημέρα, αλλά τρεις ώρες πριν το ραντεβού το αγόρι, τα ακύρωσε λόγω ενός προβλήματος. Από εκεί και πέρα σιωπή! Εγώ δεν ήθελα σε καμία περίπτωση να ξαναξεκινήσω εγώ τη διαδικασία για να συναντηθούμε όλοι μαζί! Από εκείνον πάλι καμία επικοινωνία. Όπως είπε στην κοινή μας φίλη μπορεί να με βρει στο instagram κτλ, αλλά είναι παραδοσιακός και δεν θέλει. Του αρέσει περισσότερο η από κοντά επαφή. Ωστόσο, δεν κάνει τίποτα. Ούτε μετέφερε καμία συγγνώμη για την ακύρωση ούτε τίποτα.

Και έχω μείνει κι εγώ και η φίλη μου με την απορία εάν τελικά όντως του άρεσε όπως είπε ή όχι. Ή μήπως παίζει κάτι άλλο στη ζωή του και τσάμπα το συζητάμε!