Οι Αληθινές Ιστορίες στο citynow.gr είναι ανάρπαστες!

Αληθινές ιστορίες: Πριν από δύο περίπου μήνες και ενώ δεν ήταν καθόλου προγραμματισμένο για μένα, άρχισα να μιλάω με έναν άντρα μέσω του Facebook. Εγώ αρκετά διστακτική στην αρχή μιας και όλοι ξέρουμε συνήθως τι βλέψεις έχει ένας άντρας που σου μιλάει ξαφνικά από το πουθενά, χωρίς να σε ξέρει χωρίς να τον ξέρεις.

Ήταν γιατρός στην Πάτρα γύρω στα 32 και εγώ είμαι δικηγόρος στην Αθήνα λίγους μήνες μικρότερή του. Η κουβέντα κάθε μέρα πήγαινε όμορφα και παρά το γεγονός ότι κάποιες φορές το πήγαινε στο σεξουαλικό, εγώ το έκοβα αμέσως.

ad

Μου έκανε εντύπωση που επέμενε με το κόψιμο της κουβέντας για το σεξουαλικό. Άλλωστε είχα ξεκαθαρίσει από την αρχή πως δεν ψάχνω το οτιδήποτε ερωτικό στη ζωή μου κι αν προέκυπτε κάτι θα ήθελα να ήταν κάτι όμορφο και σταθερό.

Μετά από καθημερινή συζήτηση καθημερινά για λίγες ημέρες, κάποια στιγμή του πρότεινα να μιλήσουμε και στο τηλέφωνο, έτσι ώστε να διαπιστώσω ποιός είναι ο άνθρωπος που μιλάω μαζί του.

Η αντίδρασή του δεν ήταν θετική σε αυτό! Εγώ καθημερινά επέμενα για τηλεφωνική επικοινωνία και οι δικαιολογίες ήταν αστείες. Οπότε σκέφτηκα το προφανές! Ότι αυτός ο άνθρωπος είναι δεσμευμένος και απλά στον ελεύθερο χρόνο του, έχει βρει εμένα να μιλάει στο messenger και να ξεδίνει από την ανιαρή καθημερινότητά του. Έκοψα λοιπόν κάθε επικοινωνία μαζί του και του ζήτησα να μην με ξαναενοχλήσει για οποιονδήποτε λόγο.

Και έτσι και έγινε(αληθινές ιστορίες)! Μετά από ένα μήνα περίπου όμως, επικοινώνησε ξανά μαζί μου με μήνυμα φυσικά, λέγοντάς μου ότι δεν μπορώ να βγω από το κεφάλι του. Και πόσο θέλει να με γνωρίσει και να τον βοηθήσω να βρει ποιός είναι μιας και προερχόταν από μία οικογένεια με σοβαρότατα προβλήματα.

Επειδή εμφανισιακά δεν μου ήταν καθόλου αδιάφορος για να πω την αλήθεια, αποφάσισα να του δώσω μία δεύτερη ευκαιρία υπό την προϋπόθεση πως θα μιλάμε πλέον στο τηλέφωνο! Και έτσι και έγινε τελικά! Για δυο τρεις ημέρες μιλούσαμε και υπήρχε μία έντονη αλληλεπίδραση σαν να ήμασταν ζευγάρι! Μετά για μία ολόκληρη ημέρα χανόταν!

Και αυτό το βιολί κράτησε μία εβδομάδα περίπου μέχρι που ήρθε στην Αθήνα να με δει! Με είδε! Ήρθε σπίτι μου, φάγαμε, γνωριστήκαμε, κάναμε σεξ όχι καλό για να είμαι ειλικρινής, αλλά σε όλο αυτό έλειπε αυτή η σπίθα! Για όσο διάστημα έμεινε στην Αθήνα έβλεπα μπροστά μου έναν άνθρωπο σαν να ήμασταν παντρεμένοι χωρίς κανένα πάθος και καμία όμορφη ένταση! Και διαρκώς εξομολογήσεις για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια!

Του έδωσα την ευχή μου και ένα φιλί και του είπα να επιστρέψει στην Πάτρα! Επικοινώνησε δυο τρεις φορές, αλλά εγώ καμία! Εύχομαι να βρει τη σωτηρία της ψυχής του!