Οι αληθινές ιστορίες στο citynow.gr

Αληθινές ιστορίες: Είχα σχέση πριν κάμποσο καιρό με έναν νεαρότερο άντρα από εμένα με τον οποίο χώρισα και όχι με τον καλύτερο τρόπο και πλέον μετά το χωρισμό δεν υπήρχε καμία επικοινωνία, εκτός από κάποιες ανώριμες προσπάθειες εκείνου για επανασύνδεση.

Λογικό όμως να είναι ανώριμες αφού στα 22 του χρόνια και όντας φοιτητής το μόνο που τον απασχολούσε ήταν όλο yolo!

ad

Μετά από μήνες λοιπόν απουσίας και χωρισμού, αποφάσισα σιγά σιγά να προσπαθήσω να ξαναμπώ στο παιχνίδι της ζωής και να προσπαθήσω να γνωρίσω κάποιο πρόσωπο στη ζωή μου.

Άνοιξα λοιπον το Tinder μήπως και είμαι τόσο τυχερός που βρεθεί αυτός που ψάχνω! Και έτσι και έκανα! Άρχισα λοιπόν μέσω του Tinder τα swipe right ή τα swipe left.

Και εκεί ξαφνικά έπεσα πάνω στον πρώην μου! Περίεργα συναισθήματα αλλά καμία έκπληξη. Άλλωστε από την πρώτη ημέρα που είχαμε χωρίσει είχε μπει ήδη στο παιχνίδι και έκανε φάσεις με άλλους άντρες σε πάρκα πίσω από πανεπιστήμια. Οπότε γιατί να με εκπλήξει ένα προφίλ του στο Tinder.

Του έκανα και ένα swipe right έτσι για να έρχεται να χαίρεται! Να του δώσουμε και ακόμα μία χαρά σε αυτή τη ζωή, να έχει να το λέει στους φίλους του ή στους πιο πρώην του από εμένα.

Και έτσι συνέχισα τα swipe μου! Και ένα μεσημέρι χτυπάει το κινητό μου από το Tinder. Έχετε ένα νέο ταίρι έγραφε η ειδοποίηση στο Tinder. Ανοίγω και τι να δω; Το πρώην μου! Ο οποίος προφανώς με είχε επιλέξει ως άτομο που του αρέσει. Και έτσι είχε γίνει το περιβόητο match! Έτσι άλλωστε είχε γίνει και η πρώτη μας γνωριμία.

Και αφού το είδα και έκανα και ένα print screen έτσι να υπάρχει στο αρχείο της ζωής μου, έκλεισα το κινητό. Να στείλω μήνυμα δεν υπήρχε και λόγος άλλωστε! Και όχι από εγωισμό φυσικά, αλλά από συνειδητοποίηση πως αυτός ο άνθρωπος δεν είναι ικανός να με κάνει ευτυχισμένο!

Και αφού έκανα το print screen μου έτσι για να το έχω σε κάθε περίπτωση το αποδεικτικό στοιχείο, αμέσως ο πρώην μου είχε σβήσει το ταίριασμα! Εντάξει μόνο πλάκα μπορεί να έχει μία τέτοια παιδική συμπεριφορά. Τουλάχιστον σε όσους το είπα γέλασαν! Ελπίζω κι εκείνος!