Αληθινές ιστορίες Ντροπή

Αληθινές ιστορίες: Είναι τόσο απογοητευτικό όταν συνειδητοποιείς μετά από έναν χωρισμό πως ο άνθρωπος που του έδωσες την καρδιά σου αποδεικνύεται κατώτερος των περιστάσεων.

Μετά από δύο μήνες σχεδόν χωρισμού όπου εγώ προσπαθώ να βρω τις ισορροπίες μου, έχω επιλέξει καταβάλλοντας μεγάλη δύναμη να μην βλέπω, να μην παρατηρώ και να μην προσπαθώ να μαθαίνω τίποτα για τη ζωή του πρώην μου. Άλλες φορές το καταφέρνω και άλλες φορές όχι.

Εκείνος πάλι μετά από μία εντελώς αποτυχημένη προσπάθεια επανασύνδεσης που έκανε κρυφά από όλους, σταμάτησε και εκείνος να έχει την οποιαδήποτε αλληλεπίδραση μαζί μου στα social media και έτσι κύλησαν κάποιες ημέρες.

Μέχρι πριν από μία εβδομάδα. Που άρχισε και πάλι να βλέπει όλα τα stories μου στο Instagram και να μου δημιουργεί σε εμένα τα ερωτήματα γιατί το κάνει πια αυτό, αφού δεν είμαστε καν φίλοι στο Instagram. Και φυσικά ξέρει ότι θα έβλεπα ότι τα βλέπει. Δεν μπορούσα να καταλάβω τι προσπαθεί να κάνει. Και γιατί να με νοιάζει κιόλας στην τελική. Εάν ήθελε κάτι από εμένα να μου δείξει ή να μου πει, θα μπορούσε σαν άντρας να με πάρει ένα τηλέφωνο και να μου το πει. Αλλά κάτι τέτοιο θα το έκανε ένας άντρας σωστός και όχι κάποιος που κάνει παιχνίδια.

Με νευρίαζε που έβλεπε τα stories μου γιατί σκεφτόμουν πως είτε το κάνει για να μου σπάσει τα νεύρα είτε πολλές φορές όταν σκεφτόμουν με μεγάλη αισιοδοξία πως αυτός ο άνθρωπος συνειδητοποίησε πραγματικά τα σοβαρά λάθη του και ίσως έτσι να θέλει να μου δείξει πως θα ήθελε να επικοινωνήσει μαζί μου, αλλά δεν ξέρει τον τρόπο. Αν και ο τρόπος είναι εύκολος. Σηκώνεις το τηλέφωνο και λες την αλήθεια σου.

Και εκεί που είμαι και αναρωτιέμαι προσπαθώντας συγχρόνως να βρω τις ισορροπίες μου και αφού παρακολουθεί μέρες τι κάνω, την επόμενη ημέρα τσουπ τρώω ένα ωραιότατο μπλογκ. Αψυχολόγητη κίνηση τελείως.

Τι ήθελε να μας δείξει με αυτό; Ότι αφού αυτός βλέπει τα stories μου και εγώ όχι τότε σε μπλοκάρω; Τόσο παιδικό! Τι ήθελε να κρύψει; Τα γκομενάκια που έχει φορτώσει στο Instagram από όλη την Ελλάδα; Γιατί το κάνει αυτό πια; Θέλει να είναι ξανά μαζί μου; Και γιατί δεν το λέει; Θέλει κάτι άλλο; Πες το βρε άνθρωπε! Βρες το θάρρος και πες το και άσε τα παιχνίδια.

Επίσης τι θέλει να μας δείξει αυτός ο άνθρωπος και μετά από λιγότερες από 24 ώρες με ξεμπλοκάρει. Εντάξει είδαμε πρώην μας ότι ξαναέβαλες στη ζωή σου τον πρώην σου! Καταλάβαμε ποιός είσαι εντάξει, μην κοπανιέσαι άλλο!