Αληθινές ιστορίες

Αληθινές ιστορίες: Μετά από μία σχέση που είχα πριν από καιρό είχα αποφασίσει πως θέλω να μείνω μόνος μου και να βρω τις ισορροπίες, μία διαδικασία απαραίτητη όταν μπλέκεις με έναν άνθρωπο ψυχικά ανισόρροπο και ο οποίος θέλει να εκμεταλλεύεται οικονομικά τους άλλους μόνο για το συμφέρον του.

ad

Σε όλο αυτό το διάστημα περνούσα όμορφα επικεντρωμένος σε άλλους τομείς της ζωής μου και παρά το γεγονός ότι υπήρχε ενδιαφέρον από διάφορες πλευρές για φλερτ και όχι μόνο, προσπαθούσα να μην με αφορά όλο αυτό.

Προς τα τέλη του καλοκαιριού γνώρισα έναν άνθρωπο σε κοινωνικό επίπεδο. Φαινόταν ιδιαίτερα ενδιαφέρον άντρας, μικρότερος από εμένα, επιτυχημένος επαγγελματικά και κατά γενική ομολογία πολύ εμφανίσιμος.

Ούτε μία στιγμή δεν μου πέρασε από το μυαλό οτι αυτός ο άνθρωπος ενδιαφέρεται για μένα και σίγουρα εγώ δεν ενδιαφερόμουν για εκείνον, αφού το ερωτικό κομμάτι το είχα αφήσει πίσω μου.

Μετά από πολλές κοινωνικές συναντήσεις και ευχάριστες στιγμές, αυτός ο άνθρωπος με έπιασε και με έναν λίγο απότομο τρόπο και μου είπε πως τα ψέματα πρέπει να τελειώσουν, πως του αρέσω, πως αρχίζει και με ερωτεύεται και πως πλέον φαντάζεται τη ζωή του μαζί μου.

Έπεσα από τα σύννεφα κυριολεκτικά! Δεν ήξερα τι να του απαντήσω!Το είχα αφήσει πίσω μου το κομμάτι των σχέσεων! Θυμάμαι να ψέλλισα πως δεν ξέρω, πως δεν ξέρω τι να πω! Και κυριολεκτικά τον άφησα εκεί!

Από εκείνη την ημέρα και μετά ο άνθρωπος αυτός δεν με άφησε σε ησυχία! Αλλά με τον ωραίο τρόπο. Τόσο δυναμικός, τόσο διεκδικητικός, τόσο ξεκάθαρος με τα θέλω του. Έκανε τα πάντα για να με συναντήσει έστω και για πέντε λεπτά. Του έλεγα πως θα γυρίσω σπίτι για να μαγειρέψω και έφτανα έξω από το σπίτι μου βλέποντάς τον εκεί να με περιμένει μέσα στο αυτοκίνητο με το αγαπημένο μου φαγητό. Όσο κι αν με άγχωνε αυτή η πρωτοβουλία τόσο με ευχαριστούσε.

Αυτό συνεχιζόταν για ημέρες με εκπλήξεις, εξόδους, δώρα και ψιλοκαυγάδες όταν αποφάσιζε πως θα πληρώνει πάντα εκείνος, ενώ αυτό ήταν κάτι που έκανα εγώ πάντα κυρίως με τον πρώην μου (αληθινές ιστορίες).

Ένα βράδυ που μου έκανε το τραπέζι στο σπίτι του, μου είπε για άλλη μία φορά ότι θέλει να είμαστε μαζί! Μου έδωσε ένα κουτάκι δώρο! Μέσα σε αυτό υπήρχε το κλειδί του σπιτιού, το κλειδί του αυτοκινήτου του, ένα άλλο κλειδί που το ονόμαζε το κλειδί της καρδιάς του. Επίσης, υπήρχαν χαρτάκια στο σχήμα καρδιάς με τους κωδικούς του, από τον συναγερμό μέχρι τα social media λέγοντάς μου πως πλέον θέλει να μου ανήκει και να του ανήκω!

Δεν του απάντησα τίποτα(αληθινές ιστορίες)! Είχα μείνει με το στόμα ανοιχτό! Και αρκετά τρομαγμένος! Ήταν πολύ καλό για να είναι αληθινό! Χωρίς να καταλάβω τι και πως τον έπιασα τον φίλησα και εκείνο το βράδυ κάναμε για πρώτη φορά έρωτα. Ήταν ότι καλύτερο έχω ζήσει στη ζωή μου!

Παρόλα αυτά, ντύθηκα και έφυγα ζητώντας του να μην επικοινωνήσει μαζί μου εάν δεν το κάνω εγώ! Ήθελα να σκεφτώ όλα που είχαν γίνει! Ήταν τόσα πολλά και δύσκολα διαχειρίσιμα.

Έκατσα δυο τρεις ημέρες μόνος μου και σκέφτηκα! Εκείνος σεβάστηκε αυτό που του ζήτησα και δεν εμφανίστηκε, παρά μόνο ρωτούσε τους φίλους μου εάν είμαι καλά! Την τέταρτη ημέρα το είχα πάρει απόφαση! Σηκώθηκα το Σάββατο το πρωί νωρίς και πήγα σπίτι του, έχοντας ψωνίσει ένα σκασμό πράγματα! Μπήκα μέσα με το κλειδί που μου είχε δώσει και τον βρήκα να κοιμάται! Τον ξύπνησα, έφτιαξα πρωινό και από τότε μέχρι και τώρα δεν έχουμε χωρίσει δευτερόλεπτο! Και ναι αυτή τη φορά μπορώ να το πω ότι είμαι ευτυχισμένος.

Ad