Αληθινές ιστορίες

Αληθινές ιστορίες: Σας γράφω αυτή την ιστορία γιατί πρόκειται για ένα γεγονός που συνέβη μετά το καλοκαίρι και πραγματικά με ενόχλησε πραγματικά, σε σημείο που ακόμα και τώρα το σκέφτομαι και δαιμονίζομαι.

Τον Σεπτέμβριο είχα προβλήματα με τη σχέση που είχα τότε. Πρέπει να σας πω ότι είμαι γκέι οπότε είχα σχέση με άντρα. Εκείνη την περίοδο η σχέση μου πήγαινε από το κακό στο χειρότερο και σχεδόν είχαμε χωρίσει με κάποια πισωγυρίσματα.

Τη τρίτη ημέρα που ήμασταν ουσιαστικά χώρια ανακάλυψα πως ο πρώην σύντροφός μου έχει αρχίσει και ξεκινάει τις γνωριμίες. Σοκαρίστηκα. Δεν περίμενα πώς μετά από περίπου ένα χρόνο σχέση αυτός ο άνθρωπος σε τρεις μέρες που υποτίθεται δεν είχαν κριθεί όλα εκείνος είχε ξεκινήσει το ψαχτήρι.

Όταν βρεθήκαμε σε μία προσπάθεια επανασύνδεσης δεν άντεξα και του το είπα. Μεταξύ των δικών μου παραπόνων και των δικών του, του είπα μέσα στη μούρη πως είναι δυνατόν, τρεις ημέρες αφού έφυγε από το σπίτι να ξεκινάει να ψάχνει αντικαταστάτη.

Δεν μπορούσε να το χωρέσει το μυαλό μου αυτό το πράγμα. Ο άνθρωπος που έλεγε πως με λατρεύει, με αγαπάει σαν τρελός, σε μία τόσο κρίσιμη στιγμή για τη σχέση μας να έχει το μυαλό του στο ψιλίκοκο! Αντί να σπαράζει αυτός ο άνθρωπος από την απώλεια όπως κι εγώ εκείνος μέσω instagram έπιανε κουβέντα σε άλλους άντρες.

Το παραδέχθηκε φυσικά χωρίς ίχνος ντροπής και επικαλέστηκε πως ήταν μία ανόητη πράξη που την έκανε αλλά αμέσως μετά την μετάνιωσε, συνειδητοποιώντας υποτίθεται πως δεν έχει ανάγκη να το κάνει και μπορεί να μείνει και μόνος του. Ποτέ όμως!

Εγώ επέμενα όμως σε αυτό το θέμα αφού δεν μπορούσα να το συνειδητοποιήσω. Συγγνώμη αλλά δεν μπορούσα να το καταπιώ. Εκείνος προσπαθούσε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Αλλά και τι να πει! Ότι το μόνο που τον ένοιαζε ήταν να έχει κάποιον δίπλα του και ας ήταν όποιος να είναι, αρκεί να ικανοποιούνται οι ανασφάλειές του.

Κρίμα και είχα ονειρευτεί τόσα για αυτή τη σχέση!