Αληθινές ιστορίες

Αληθινές ιστορίες: Λιγότερο από ένα μήνα χώρισα μετά από ένα χρόνο σχέσης και η κοπέλα μου από τότε δεν είχε καμία επικοινωνία μαζί μου, αλλά κι εγώ δεν το επεδίωξα γιατί ήταν μία γυναίκα που με πλήγωσε βαθιά.

ad

Ήταν μία γυναίκα που ήταν νεότερή μου, τρομερά ανώριμη που την ενδιέφερε μόνο να κάνει βόλτες, να ακούει μουσική, να μιλάει με τις φίλες της στο τηλέφωνο και δεν είχε ιδέα για το πώς είναι η ζωή πραγματικά.

Μέσα στον ένα χρόνο την αγάπησα όμως πραγματικά και δεν ήθελα να της λείψει τίποτα. Εκείνη όμως αδιαφορούσε για τις δικές μου ανάγκες, μου προκαλούσε διαρκώς ανασφάλειες και στον ένα χρόνο δεν πίστεψα ποτέ ότι ήταν πιστή σε εμένα. Έτσι μετά από πολλά γεγονότα αποφάσισα να χωρίσω μαζί της.

Όλα αυτά πριν ένα περίπου μήνα. Μπορεί να ήταν δική μου η απόφαση αλλά δεν μου άρεσε αυτή η απόφαση. Δεν την ήθελα, αλλά αυτή η γυναίκα δεν είχε σκοπό να δει τον ίδιο της τον εαυτό πιο σοβαρά. Δεν είχε σκοπό να ζήσει όμορφα μαζί μου, με ωραίες στιγμές που από κοινού θα δημιουργούσαμε, αλλά περίμενε από εμένα να τις δημιουργώ, θυσιάζοντας πάντα τις δικές μου ανάγκες.

Τέλος πάντων! Προφανώς όντας ακόμα ερωτευμένος μαζί της με έτρωγε η περιέργεια τι κάνει, με την ελπίδα ότι θα έρθει το μυαλό στη θέση του και θα συνειδητοποιήσει τι άφησε να χαθεί.

Οι ημέρες περνούσαν! Μέχρι που μια ημέρα ένας καλοθελητής, πρώην φίλη της μου έστειλε δύο φωτογραφίες. Η μία δική της με ένα φαγητό φτιαγμένο και η άλλη από τον πρώην της, πριν από εμένα δηλαδή πάλι με το ίδιο φαγητό και στο ίδιο decor. Σοκαρίστηκα! Η πρώην κοπέλα μου είχε ξανασμίξει με τον πρώην σύντροφό της. Έναν άνθρωπο που η ίδια μου τον κατηγορούσε με τα χειρότερα λόγια. Μου έλεγε πως την απατούσε όσο είχαν σχέση, πως ακολουθούσε τις φίλες της στο Instagram, πως αδιαφορούσε για τα δικά της θέλω στο σεξουαλικό κομμάτι και μάλιστα τον είχε κατηγορήσει για διάφορες επαγγελματικές απατεωνιές.

Αυτό τον άνθρωπο δηλαδή επέλεξε η πρώην κοπελιά μου να ξαναείναι μαζί του. Ένας επίσης επιτυχημένος άνθρωπος στα επαγγελματικά του όπως και εγώ, μεγαλύτερος από εκείνη όπως εγώ, με οικονομική άνεση όπως κι εγώ.

Τότε ακριβώς κατάλαβα τι ήθελε αυτή η γυναίκα από εμένα. Όλα τα παραπάνω όπως κι από εκείνον τον άνθρωπο. Με τη διαφορά πως εκείνος δεν την αγάπησε ποτέ. Εγώ όμως το έκανα. Και μετά από αυτό που είδαν τα μάτια μου η γυναίκα αυτή κατάφερε ένα και μόνο πράγμα.

Σε ευχαριστώ γλυκιά μου που με αποδέσμευσες από την αγάπη για σένα. Σε ευχαριστώ που μου έδειξες πως δεν αξίζει να σπαταλήσω ούτε μισό γραμμάριο αγάπης άλλο για σένα. Σε ευχαριστώ που μετά από αυτό, νιώθω ελεύθερος να προχωρήσω ήσυχος τη ζωή μου με ανθρώπους που θα με αγαπήσουν για την τόσο μεγάλη αγάπη και προστασία που θα τους προσφέρω απλόχερα. Γιατί έτσι είμαι! Σε ευχαριστώ που ακόμα με αγαπάς αλλά κρίμα που το κρύβεις τόσο καλά. Εσύ το ξέρεις όμως μέσα σου και θα το δεις και σε λίγο καιρό. Εγώ σου εύχομαι καλή σταδιοδρομία στη νέα σου προσοδοφόρα καριέρα.

Ad