Αληθινές ιστορίες

Αληθινές ιστορίες: Έχω χωρίσει εδώ και περίπου ενάμιση μήνα με τον άνθρωπο που ήμουν περίπου 8 μήνες και με τον οποίο έζησα όμορφες αλλά και άσχημες στιγμές, αλλά σίγουρα 8 μήνες που έμειναν στην καρδιά μου.

Μετά το χωρισμό μας εγώ έμεινα μόνη και πραγματικά δυσκολεύτηκα και ακόμα δυσκολεύομαι να ηρεμήσω! Έχω τις καλές ημέρες και τις κακές μου ημέρες. Μετά το χωρισμό μας προσπάθησα να μην έχω καμία επικοινωνία μαζί του γιατί μόνο κακό θεωρούσα πως θα μπορούσα να κάνω στον εαυτό μου.

Σε γενικές γραμμές το κατάφερα και έτσι υπήρξαν κάποιες εβδομάδες απόλυτης σιωπής. Υπήρχαν φίλοι και γνωστοί που με ενημέρωναν για παράδειγμα τι μπορεί να ανεβάζει στο Instagram αλλά προσπαθούσα γενικά να τους πω πως δεν θέλω να ξέρω. Γιατί στην ουσία ήξερα τι συμβαίνει.

Ο πρώην σύντροφός μου ήταν σε άλλη αγκαλιά. Θα μου πει κάποιος που το ξέρεις εσύ αυτό; Ντρέπομαι που το λέω αλλά έβλεπα από το viber πότε ήταν ενεργός. Ένας άνθρωπος σαν τον πρώην μου που δεν χρησιμοποιούσε ποτέ το viber τώρα το χρησιμοποιεί καθημερινά και σε συχνή βάση και μάλιστα και μεταμεσονύχτιες ώρες.

Αυτό ακριβώς το στοιχείο μαζί με την απουσία οποιασδήποτε αλληλεπίδρασης με είχε οδηγήσει στο συμπέρασμα ότι αυτός ο άνθρωπος βρίσκεται πλέον αλλού. Με αυτό δεδομένο είχα πάρει απόφαση ότι έχει τελειώσει αυτό το ζήτημα και προσπαθούσα να επικεντρωθώ στον εαυτό μου και στην πρόοδό μου.

Και έρχεται ξαφνικά αυτός ο άνθρωπος ένα βράδυ και αρχίζει και βλέπει όλα τα stories μου στο Instagram και πραγματικά αναρωτιέμαι γιατί; Γιατί τώρα το κάνει; Τι θέλει να μου δείξει με αυτό τον τρόπο;

Σκέφτηκα αρχικά ότι μπορεί να θέλει απλά να δει τι κάνω και σε τι φάση βρίσκομαι! Αλλά αυτό θα μπορούσε να ρωτήσει τους φίλους του που είναι πρώτοι που βλέπουν τα stories μου λες και έχουν βάλει να ειδοποιούνται κιόλας.

Και αναρωτιέμαι! Και γιατί άρχισε πάλι να με κοιτάει αφού είναι με άλλον άνθρωπο στη ζωή του; Δεν μπορώ να καταλάβω πραγματικά!