Αληθινές ιστορίες: Ένας ακόμα αναγνώστης του citynow.gr και η εμπειρία της με το instagram.

Αληθινές ιστορίες: Έχει περάσει καιρός πια από μία σχέση που είχα αλλά αποφάσισα να γράψω την εμπειρία μου μετά από μία τραυματική εμπειρία που είχε μία φίλη και μου θύμισε δυστυχώς τα δικά μου.

Έκανα μία σχέση που από την πρώτη στιγμή είχε προβλήματα. Όλα ξεκίνησαν με τo Instagram του τότε φίλου μου. Φυσικά ανταλλάξαμε instagram και τι πιο φυσικό να το τσεκάρω όπως έκανε και εκείνος με το δικό μου.

ad
Και εκεί μου κόπηκαν τα φτερά! Είδα ένα σωρό πατσαβούρες που τις ξέρω από άλλες καταστάσεις και ξέρω ότι το μόνο που κάνουν είναι να στέλνουν μηνύματα όποτε βρίσκονται σε οίστρο λες και είναι σκυλιά.

Όταν φυσικά ρώτησα σε άλλα μου είπε ότι απλά έχει μιλήσει, άλλες ότι της έχει γνωρίσει αλλά δεν έχει γίνει κάτι και του εξηγήθηκα ότι εμένα αυτή η κατάσταση δεν μου αρέσει και μου δημιουργεί ανασφάλειες. Δεν μπορούσε να το καταλάβει και εγώ δεν μπορούσα να καταλάβω την εμμονή του να τις κρατάει εκεί.

Σε πολλά από αυτά έλεγε ψέματα φυσικά. Υπήρχαν τύπισσες που τις ήξερε και είχαν μιλήσει αλλά στην αρχή μου έλεγε πως απλώς ακολουθούνται. Μετά όμως από διάφορους καυγάδες και με εμένα να είμαι έξαλλη αποκάλυπτε ότι είχαν μιλήσει.

Έφτασε ακόμα και στο σημείο ο αθεόφοβος να σβήσει μία τύπισσα και μετά από λίγες ημέρες να την ξαναακολουθήσει. Όλη την ώρα κοινώς σε αυτή τη σχέση ασχολούμασταν με το instagram του, ακόμα και όταν ανταλλάξαμε κωδικούς.

Τότε βέβαια αφήσαμε το instagram και άρχισε τις μυστικές συζητήσεις στο Facebook. Πολλές φορές μου έλεγαν οι φίλοι μου πως ήμουν υπερβολική κα πως είναι καλό παιδί. Δυστυχώς η αλήθεια αποκαλύφθηκε όταν χωρίσαμε. Τότε έδειξα κάποια πράγματα ακόμα και στους φίλους μου που του είχαν ανοίξει την αγκαλιά τους και τότε όλοι έπεσαν από τα σύννεφα. Κανείς από όλους τους γνωστούς μας δεν μπορούσε να το πιστέψει.

Και έπεσαν από τα σύννεφα γιατί κανείς από τους φίλους μου δεν περίμενε πως αμέσως μετά το χωρισμό μας το instagram του θα γέμιζε πάλι με όλα αυτές τις φάτσες. Τότε όλοι κατάλαβαν ποιός ήταν πραγματικά. Εγώ δυστυχώς πάντα το ένιωθα αλλά δυστυχώς έκανα τα στραβά μάτια γιατί είχαν αναπτυχθεί συναισθήματα και όνειρα με αυτό το άτομο.