Αληθινές ιστορίες

Αληθινές ιστορίες: Είμαστε σε σχέση το τελευταίο εξάμηνο και παρά τα όσα έχουν προκύψει είμαστε ακόμα μαζί, παρά το γεγονός, ξαναλέω πως είναι ένας άνθρωπος που μου προκαλεί διαρκώς ανασφάλειες για το κατά πόσο είναι πιστή.

Είμαι ένας άντρας που έχει τις ανασφάλειές του και είχα ζητήσει από την πρώτη στιγμή να μην μου δίνει δικαιώματα που να με κάνουν να ζηλεύουν. Παρόλα αυτά μου δόθηκαν τέτοια δικαιώματα όχι μία όχι δύο αλλά πολλές φορές. Πράγματα που άλλοι άνθρωποι δεν θα συγχωρούσαν πιθανότατα.

Εγώ όμως για λόγους που δεν μπορώ να εξηγήσω ακόμα απόλυτα, έδινα μία δεύτερη ευκαιρία και τρίτη και πάει λέγοντας. Διαρκώς η δικαιολογία της ήταν πως δεν είχε σκεφτεί πως κάτι τέτοιο θα μπορούσε να μου προκαλέσει ανασφάλεια.

Το τελευταίο περιστατικό που έρχεται συνδυαστικά μαζί με τα άλλα έγινε πρόσφατα. Είχα βρει στο σπίτι της ένα προφυλαχτικό στο συρτάρι του μπάνιου. Δεν έκανα ποτέ κουβέντα μιας και μπορεί να ήταν από παλιά μιας και εμείς δεν χρησιμοποιούμε πλέον.

Μετά από ενάμιση μήνα αφού το είχα εντοπίσει στο συρτάρι της, τις προάλλες κοιτώντας το ίδιο συρτάρι δεν το βρήκα. Δεν μίλησα εκείνη την ώρα, αλλά τις επόμενες ημέρες το ανέφερα.

Και τότε μου είπε απλά ότι το είδε πριν καιρό και πριν λίγες ημέρες φοβούμενη μην το δω και αντιδράσω κάπως άσχημα το πέταξε στα σκουπίδια. Πολύ βολικό. Έγινα έξω φρενών και ζήλεψα, αφού μου μπήκε στο μυαλό ότι απλά το χρησιμοποίησε με κάποιον άλλον. Γιατί να μην μου πει ότι το βρήκε και αφού δεν το χρειαζόμαστε, σκέφτεται να το πετάξει; Και ποιος μου λέει εμένα ότι δεν το χρησιμοποίησε, αφού δεν ήξερε ότι το έχω δει.

Όλα αυτά μου έχουν προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση και κυριολεκτικά δεν ξέρω τι να κάνω και εάν πρέπει να συνεχίσω να είμαι με έναν άνθρωπο που δεν με σέβεται και δεν σκέφτεται.