Άλκηστις Πρωτοψάλτη

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη σπάει τα δεσμά μέσα από το music video για το νέο της τραγούδι, «Ελεύθερος Ξανά», ένα από τα τραγούδια της νέας δισκογραφικής της συνεργασίας με τον Νίκο Αντύπα, που διεκόπη ξαφνικά όταν εκείνος έφυγε από τη ζωή. Τους στίχους υπογράφει ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος.

 

Στο music video, σε σκηνοθεσία Σεραφείμ Ντούσια, αποτυπώνεται η δραματοποίηση μίας τόσο απλής και ταυτόχρονα σύνθετης φράσης: «Ελεύθερος ξανά»!

Μετά τα χρόνια της κοινωνικής αποστασιοποίησης που βιώσαμε όλοι λόγω της παγκόσμιας φονικής πανδημίας και τη στιγμή που ο αμοραλισμός εξακολουθεί να επικρατεί σε μεγάλο μέρος της κοινωνίας μας, το music video του «Ελεύθερος Ξανά» γίνεται τροφή για σκέψη, στέλνοντας ένα δυνατό μήνυμα.

Το δίπολο της τοποθεσίας είναι χαρακτηριστικό: αρχικά, ένας χώρος μεγάλος, αλλά κλειστός, με θέα τον ουρανό… Έπειτα, το συναρπαστικό σκηνικό των Μετεώρων…

Μέσα από την τέχνη και την υψηλή αισθητική της Άλκηστης Πρωτοψάλτη, ο θεατής προσλαμβάνει το μήνυμα: ο ουρανός της απόλυτης ελευθερίας είναι κοντά! Ακόμα και αν ο δρόμος είναι τραχύς, η απόλυτη ελευθερία μπορεί να κατακτηθεί!

«Ελεύθερος ξανά απ’ όλα τα δεσμά
απο έναν άνθρωπο μικρό
το θαύμα ξεκινά…»

 

Τσέκαρε και αυτά :

Μανικιούρ : Το look που δημιούργησε η Betina Goldstein

Θεσσαλία: Διάσημος Ισπανός σεφ διαφημίζει την περιοχή