Αλκοόλ

Ένας νευροχειρουργός ο οποίος έχασε τον 18χρονο γιο του σε τροχαίο ατύχημα καθώς είχε καταναλώσει πολύ αλκοόλ αποκαλύπτει στο TikTok κάτι το οποίο σίγουρα ενδιαφέρει πολύ κόσμο.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Ο Μπράιαν Χολφλινγκερ, 58 ετών από το Οχάιο, έχει γίνει viral καθώς αποκαλύπτει μέσω του Tiktok πόσο γρήγορα μπορεί να φύγει το αλκοόλ από τον οργανισμό μας και το βίντεο του, έχει προβληθεί περισσότερο από 15,9 εκατομμύρια φορές.

Ο γιατρός ο οποίος βρίσκεται στο χώρο της ιατρικής για περισσότερες από δυο δεκαετία, χρησιμοποιεί σφηνοπότηρα με νερό ενώ. βρίσκεται στην κουζίνα του για να μιμηθεί τη στιγμές΄που κάποιος βρίσκεται σε ένα πάρτι.

@doctorhoeflinger Knowing this about drinking could save your life! #fyp #party #drinking #alcohol #foryou #holiday #christmas ♬ Storytelling – Adriel

“Ας πούμε ότι πίνεις πέντε ποτά την πρώτη ώρα. Το αλκοόλ πηγαίνει στον εγκέφαλο τα πρώτα πέντε λεπτά και ξεκινά να σε επηρεάζει αλλά αυτό που δεν ξέρεις είναι πως υο συκώτι σου μεταβολίζει μόλις μια ουγγιά(29 γραμμάρια) ανά ώρα”. 

Ο νευροχειρουργός αναφέρει πως το συκώτι μεταβολίζει ένα ποτό ανά ώρα – κατά μέσο όρο-  και λέει πως μέσα σε μια ώρα θα μπορεί να κάψει ο οργανισμός μόνο ένα ποτό.

Τώρα ξέρεις τι πρέπει να κάνεις και πώς να προσέξεις!

Τσέκαρε και αυτά :

Πάρκα σκύλων : Δυο νέα στην Αθήνα

Έρωτας : Το cute ζευγάρι που είναι μαζί 62 χρόνια