Σίσσυ Φειδά

Σίσσυ Φειδά: Το γραφείο Sissy Feida Interiors ανέλαβε και ολοκλήρωσε την αρχιτεκτονική και διακοσμητική μελέτη ενός all day bar – restaurant σε κεντρικό σημείο στη Χώρα της Μυκόνου, στο Γιαλό μόλις λίγα μέτρα από την θάλασσα.

Στόχος του σχεδιασμού ήταν η δημιουργία ενός χαλαρού και άνετου χώρου, διατηρώντας τα παραδοσιακά αρχιτεκτονικά στοιχεία του κτιρίου και αναδεικνύοντάς τα με διακοσμητικές λεπτομέρειες μοντέρνου ύφους.

Τα σημαντικότερα στοιχεία της διακόσμησης είναι εμπνευσμένα από το αρχαίο φυσικό περιβάλλον και την ιστορία της Δήλου.

Σίσσυ Φειδά

Σίσσυ Φειδά – Η επιλογή των αποχρώσεων του μωσαϊκού στο δάπεδο, συνδυάζεται αρμονικά με το φλοράλ θέμα της ταπετσαρίας στον τοίχο, που φωτίζει τον χώρο και δημιουργεί μια χαλαρή και καλοκαιρινή ατμόσφαιρα, ενώ τα φυτά που είναι τοποθετημένα διάσπαρτα σε διάφορα σημεία, συμπληρώνουν την ανάλαφρη διακόσμηση.

Οι διακοσμητικές Neon επιγραφές στους τοίχους, προσθέτουν ένταση και χρώμα, προσδίδοντας μια pop και παιχνιδιάρικη διάθεση, που σε συνδυασμό με την χρήση γήινων αποχρώσεων και φυσικών υλικών στην επίπλωση και στα φωτιστικά εξωτερικού χώρου, δημιουργούν μια cozy και ανέμελη ατμόσφαιρα, που προσκαλεί τον επισκέπτη να χαλαρώσει.