All I Want for Christmas

Το τραγούδι “All I Want For Christmas” το οποίο έγινε γνωστό με τη βελούδινη φωνή της Μαράια Κάρεϊ, μας συντροφεύει κάθε χρόνο στις χριστουγεννιάτικες γιορτές και ακούγεται δυνατά στα πάρτι και τα ρεβεγιόν που διοργανώνονται.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Το γνωστό τραγούδι των Χριστουγέννων κυκλοφόρησε το 1994 και έχει διασκευαστεί από πολλούς καλλιτέχνες ενώ και η ίδια η ερμηνεύτρια, φρόντισε να κάνει μια επανεκτέλεση γιατί “πουλάει” πολύ.

@iamnuecex All i want for christmas – mariah carey #alliwantforchristmas #mariahcarey #fyp #แปลเพลง #แปลเพลงฮิต ♬ All I Want for Christmas Is You – Mariah Carey

Όλος ο πλανήτης έχει ακούσει το τραγούδι και η Μαράι Κάρεϊ φαίνεται πώς θησαυρίζει από αυτά καθώς κάθε χρόνο ακούγεται από γνωστές πλατφόρμες. Μπορεί να κυκλοφόρησε πριν από 28 χρόνια αλλά είναι κλασικό και ο κόσμος το λατρεύει.

@jea7lousall i want for Christmas is you♬ All i want for Christmas is you – 🫂

Σύμφωνα με τον Economist, tο τραγούδι “All I Want For Christmas” αποφέρε μεγάλα ποσά στην Κάρεϊ η οποία έχει δει μέχρι στιγμής στον τραπεζικό της λογαριασμό 53.000.000 ευρώ.

Το τραγούδι, σύμφωνα με το άρθρο φέρνει έσοδα της τάξεως των 2.000.000 ευρώ στη Μαράια χωρίς εκείνη να κάνει απολύτως τίποτα!

Oι πλατφόρμες μουσικής όπως και τα βίντεο στο Youtube παίρνουν φωτια κάθε Χριστούγεννα και ο κόσμος αγαπά πολύ το τραγούδι καθώς το αφιερώνει σε αγαπημένα του πρόσωπα!

Tσέκαρε και αυτά :

Ελληνική κουζίνα : Δεύτερη καλύτερη στον κόσμο

Χριστούγεννα στην Αθήνα : Που να πας για ψώνια