γεύσεις

Η Taste & Diet είναι στο πλευρό σας στην προσπάθεια σας για έναν πιο υγιεινό τρόπο διατροφής, και δημιουργεί το Allegro μενού, ένα μενού πλούσιο σε γεύση αλλά και σε διατροφική αξία.

Στην περίοδο που διανύουμε η φροντίδα του οργανισμού μας και η σωστή διατροφή είναι πιο αναγκαίες από ποτέ. Η σύσταση του Allegro μενού περιλαμβάνει υγιεινά και νόστιμα γεύματα, παίρνοντας από εσάς το άγχος του σχεδιασμού, των αγορών, της μέτρησης θερμίδων, του μαγειρέματος και σας επιτρέπει να εστιάσετε στα πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή.

Είναι κατάλληλο είτε θέλετε να χάσετε βάρος είτε απλά να ζήσετε έναν πιο υγιεινό και πιο ισορροπημένο τρόπο ζωής και αποτελεί τον ο πιο βολικό, προσιτό και ευχάριστο τρόπο για να επιτύχετε μακροχρόνια αποτελέσματα.

Το Allegro μενού της Taste & Diet περιλαμβάνει κατά μέσο όρο μόλις 1200 θερμίδες την ημέρα παρέχοντας σας, όμως, χορταστικές, νόστιμες και θρεπτικές διατροφικές επιλογές όπως μπρουσκέτες με γαλοπούλα και γραβιέρα Κρήτης για πρωινό και μπιφτέκια κοτόπουλου με θυμάρι, τζίτζερ, σάλτσα γιαουρτιού και ψητά λαχανικά για βραδινό, αποτελώντας ,έτσι, ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα διατροφής. Δε θα σας λείψουν, επίσης, λαχταριστά επιδόρπια, όπως μιλφέιγ με κρέμα λεμόνι και τρουφάκια λευκής σοκολάτας με μανταρίνι.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στα τηλέφωνα 2106464550 και 2114114611 ή επισκεφθείτε το site:

Αρχική