Αλυσίδες στο αυτοκίνητο

Αλυσίδες στο αυτοκίνητο : Όταν ο χειμώνας μπαίνει για τα καλά, ένα από τα πρώτα πράγματα που πρέπει να κοιτάζουν οι οδηγοί είναι να είναι σε καλή κατάσταση τα λάστιχα τους.

Οι αλυσίδες που χρησιμοποιούνται στα όχημα, βοηθούν τις ρόδες να μη γλιστρούν και προστατεύουν το όχημα κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες. Ωστόσο, είμαστε πολλοί εκείνοι που δεν ξέρουμε πώς να τις τοποθετήσουμε σωστά και ένα δωρεάν μάθημα είναι ότι πρέπει για να εκπαιδευτούμε.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Ο δήμος Γλυφάδας αποφάσισε να κάνει δωρεάν μαθήματα και τις αλυσίδες στο αυτοκίνητο και η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής :

“Θέλετε να μάθετε πώς να τοποθετείτε τις αντιολισθητικές αλυσίδες, ποιες ταιριάζουν στο αυτοκίνητο που έχετε και πώς να οδηγείτε με ασφάλεια στο χιόνι; Έχουμε τους ειδικούς:

Ο Δήμος Γλυφάδας διοργανώνει την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου (12:00-17:00), στο χώρο στάθμευσης έναντι του Δημαρχείου (Άλσους 15), ειδική εκδήλωση εκμάθησης. Η συμμετοχή είναι ελεύθερη και δωρεάν.

Οι συμμετέχοντες θα λάβουν αναλυτική ενημέρωση από τον Δήμο Γλυφάδας σχετικά με την διαδικασία της εκδήλωσης”. 

Oι πολίτες που θέλουν να εκπαιδευτούν στο συγκεκριμένο ζήτημα θα πρέπει να κάνουν την αίτηση τους ΕΔΩ και να δώσουν το παρών για να μάθουν πως θα κάνουν σωστά τη διαδικασία έτσι ώστε να είναι ασφαλείς όταν κινούνται στο οδικό δίκτυο.

Tσέκαρε και αυτά :

Σπύρος Μαρτίκας : Τα παράπονα στα τεστ του Survivor All Star

Τζο Μπάιντεν : Non binary αξιωματούχος σε διαθεσιμότητα