Among Us

Μικρά πλασματάκια με περίεργες στολές, ένα διαστημόπλοιο και πισώπλατα μαχαιρώματα τα οποία μπορεί να οδηγήσουν σε έναν απατεώνα; Αυτό είναι το «Among Us» και όλοι έχουμε ξετρελαθεί!

Το Among Us ξεκίνησε να κάνει την εμφάνιση του το 2018 αλλά τον τελευταίο καιρό (πιο συγκεκριμένα από την αρχή της πρώτης καραντίνας) ο κόσμος δεν έχει σταματήσει να παίζει το παιχνίδι το οποίο θα μπορούσε να πει κανείς ότι έχει μια ελαφριά εσέσανς από το παιχνίδι «Πέφτει η νύχτα στο Παλέρμο».

Τι γίνεται στο παιχνίδι;

Συνδέεσαι στην εφαρμογή και ξαφνικά βρίσκεσαι σε ένα διαστημόπλοιο μαζί με άλλο κόσμο τον οποίο μπορεί να μη γνωρίζεις )μπορεί να είναι και φίλοι σου) και ανάμεσα στο πλήρωμα που θα συγκεντρωθεί υπάρχουν δυο παατεωνές οι οποίοι σκοτώνουν μέλη του πληρώματος και σκοπός είναι να μην αποκαλυφθούν ή να μην καταλάβουν οι υπόλοιποι ότι εκείνοι έχουν κάνει τους φόνους! Μόλις γίνει ένας φόνος, το πλήρωμα συγκεντρώνεται με σκοπό να συζητήσει και να βρει αυτόν που έκανε τις τζιριτζάντζουλες στο διαστημόπλοιο και υπάρχει μεγάλη ίντριγκα!

Παράλληλα, το κάθε μέλος μπορεί να κάνει διάφορα tasks όπως να ενώσει καλώδια και να φαίνεται ότι πετάει χαρταετό ενώ μπορεί να είναι ο απατεώνας και να θέλει απλά ένα άλλοθι!

Έχει αρκετή ίντριγκα και πολλοί Youtubers και ecelebrities παίζουν non stop!

Τσέκαρε και αυτό: To IMDb ανακοίνωσε τους καλύτερους ηθοποιούς για το 2020!