Άμστερνταμ

Οι Βρετανοί δε φαίνεται να εκτιμούν και πολύ την κίνηση των αρχών του Άμστερνταμ που θέλουν να δημιουργήσουν μια μεγάλη καμπάνια για να απομακρυνθούν από το αλκοόλ και τα ναρκωτικά διότι συμπεριφέρονται παράλογα.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Η “De Telegraaf” έκανε μια σειρά συνεντεύξεων και μίλησε με αρκετούς Βρετανούς που βρίσκονται στην ολλανδική πόλη και ρωτήθηκαν για τη νέα καμπάνια.

Ο δημοσιογράφος που έκανε τις συνεντεύξεις στους Βρετανούς , μια ήταν η ατάκα που ακούστηκε και δεν ήταν άλλη από αυτή που όλοι λέμε όταν κάτι δε μας απασχολεί. “Δε μας νοιάζει”.

“Δε δίνω ιδιαίτερη σημασία στην καμπάνια. Εγώ έρχομαι εδώ και περνάω καλά”, είπε ένας Βρετανός στο γνωστό μέσο ενώ ένας άλλος είπε πως δεν είναι όλοι οι Βρετανοί “ταραχοποιοί” και πως με αυτή την καμπάνια καταστρέφουν τη φήμη της χώρας τους.

“Το Άμστερνταμ είναι μια πόλη όπου κάνεις πάρτι, περνάς καλά, και αυτό δε θα σταματήσει ποτέ”, είπε ένας άλλος!

Οι αρχές της πόλης έχουν αρχίσει να δημιουργούν την καμπάνια μέσω της οποίας προειδοποιούν τους Βρετανούς για τις ξέφρενε συμπεριφορές τους στα “Κόκκινα Φανάρια” όπου είναι διαρκώς μεθυσμένοι και καταναλώνουν ναρκωτικές ουσίες.

Tσέκαρε και αυτά: