Αμβλώσεις

Αμβλώσεις : Όσο και αν προσπαθούμε να είμαι αισιόδοξοι, με θετική διάθεση και γενικότερα να βλέπουμε το ποτήρι μισογεμάτο, υπάρχουν στιγμές που δε γίνεται να μην ασχοληθούμε με ζητήματα τα οποία σοκάρουν και καταπατούν την ελευθερία ενός ανθρώπου.

Οι αμβλώσεις έχουν αρχίσει να απαγορεύονται στις ΗΠΑ σύμφωνα μ ετην απόφαση που έλαβε το Ανώτατο Δικαστήριο και σε πολλές πολιτείες ο νόμος τηρείται κατά γράμμα και δεν κάνει εξαιρέσεις για κανέναν και για τίποτα.

Σύμφωνα με τα αμερικανικά μέσα αλλά και μέσω τψν social media, μια υπόθεση έχει σοκάρει την κοινή γνώμη, καθώς η γιατρός Caitlin Bernard στην Ιντιανάπολις, αποκάλυψε πως δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από έναν συνάδελφο της. Και σε αυτό το τηλεφώνημα ανέφερε πως είχε στο ιατρείο ένα παιδί 10 ετών το οποίο βιάστηκε και ήταν 6 εβδομάδων έγκυος.

Το παιδί βρίσκεται στο Οχάιο όπου ήδη οι αμβλώσεις έχουν απαγορευτεί και το παιδί θα πρέπει να ταξιδέψει για να υποβληθεί σε επέμβαση.

Και αυτή η είδηση προκαλεί τεράστια οργή και θλίψη! Ένα παιδί έζησε τον απόλυτο εφιάλτη και είναι αναγκασμένο να κουβαλά μια φρικιαστική ανάμνηση επειδή κάποιοι αποφάσισαν να πάρουν από τις γυναίκες το δικαίωμα να κάνουν ότι θέλουν με το σώμα τους.

Τσέκαρε και αυτό : Στάθης Σχίζας : Τι είπε η Δήμητρα Αλεξανδράκη