Amy Winehouse

Η αγαπημένη τραγουδίστρια της soul και της jazz μουσικής, Amy Winehouse, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 28 ετών σκορπίζοντας τεράστια θλίψη στην οικογένεια της και στους θαυμαστές της.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

H ζωή της τραγουδίστριας θα μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη καθώς δημιουργείται μια ταινία που αφορά στη βιογραφία και τιτλοφορείται “Back to Black”. Η ηθοποιός που θα την υποδυθεί είναι η Μαρίσα Αμπέλα και οι πρώτες εικόνες της κυκλοφόρησαν.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Grazia UK (@graziauk)

Η σκηνοθέτις των ταινιών “Νowhere Boy” και “50 shadow of grey”, Σαμ Τέιλορ Γουντ έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία και αναμένεται να φέρει στη ζωή σκληρές εικόνες της τραγουδίστριας η οποία έφυγε από τη ζωή μετά από πολύχρονη χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Η νέα ταινία που αναμένεται θα παρακολουθεί τη ζωή της Amy Winehouse, όταν ζούσε στο Λονδίνο στην αρχή της καριέρα της και πώς κατάφερε να φτάσει στη φήμη.

Ο Ματ Γκρίνχαλνγκ είναι ο άνθρωπος που έχει γράψει το σενάριο και τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν στις 16 Ιανουαρίου.

Η ταινία είναι από αυτές που όλοι περιμένουμε να δούμε γιατί έχει μεγάλο ενδιαφέρον η ζωή της τραγουδίστριας! Αναμένονται και άλλες εικόνες στο μέλλον!

Tσέκαρε και αυτά: