Αναστασία Γκεργκελέζιου

Τον επόμενο μήνα η Φάρμα 2 ξεκινάει και σε αυτή θα βρίσκεται ένα υπέροχο πλάσμα που δεν είναι άλλη από την Αναστασία Γκεργκελέζιου, η οποία θεωρεί πως μέσα από αυτό το ριάλιτι είναι ένας πανεύκολος τρόπος να περάσει κάποιος μακριά από την πανδημία.

Η ίδια δηλώνει παρορμητικό πλάσμα και μάλιστα χαριτολογώντας λέει πως εάν γίνει πολύ ρεζίλι τότε απλά θα αλλάξει χώρα.

Η Αναστασία Γκεργκελέζιου έχει ιδιαίτερη αγάπη για τα ζώα, καθώς από τα παιδικά της χρόνια είχε επαφή με τα ζώα, όπως αγελάδες, πρόβατα, χήνες και κουνέλια στον κήπο της γιαγιάς της.

Δηλώνει ξετρελαμένη με τις δραστηριότητες στη φύση όπως η πεζοπορία και το ράφτινγκ παρά το γεγονός πως δεν έχει συγκεκριμένο χόμπι γιατί θέλει να δοκιμάζει τα πάντα. Κοινώς η νεαρή κοπέλα μπορεί να κάνει από πλέξιμο μέχρι skydiving.

Αναστασία Γκεργκελέζιου

Ανήσυχο πνεύμα η Αναστασία Γκεργκελέζιου που θα μπει στη Φάρμα ξεκίνησε να σπουδάζει Διοίκηση Επιχειρήσεων, αλλά δύο μήνες πριν το πτυχίο, τα παράτησε όλα και σπούδασε Ψυχολογία και εν συνεχεία πήρε και μάστερ στη Βιοψυχολογία.

Τα τελευταία χρόνια η νεαρή κοπέλα εργάζεται ως ρεσεψιονίστ σε πεντάστερο resort στη Μύκονο και όσον αφορά στη Φάρμα δηλώνει πως για εκείνη θα είναι μία περιπέτεια που θα έχει να θυμάται!

Η μεγάλη της αδυναμία είναι η μικρή της αδελφή που τη λατρεύει!