Αναζητήσεις Google 2022

Αναζητήσεις Google 2022 : Ένα ήταν το πρόσωπο το οποίο μονοπώλησε το ενδιαφέρον των Ελλήνων τη φετινή χρονιά και δεν είναι άλλο από τη μητέρα των τριών αγγέλων που έφυγαν από τη ζωή, Ρούλα Πισπιρίγκου.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Σύμφωνα με τις λίστες που έδωσε στη δημοσιότητα η Google στο πλαίσιο του Year In Search, στα “πρόσωπα της χρονιάς” όσο αφορά την αναζήτηση, την πρώτη θέση έχει η προσωρινά κρατούμενη, Ρούλα Πισπιρίγκου.

Η πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας κατάφερε να προκαλέσει τεράστιο ενδιαφέρον στο ελληνικό κοινό και το συγκεκριμένο πρόσωπο δεν έχει σταματήσει να απασχολεί λεπτό καθώς οι εξελίξεις είναι διαρκώς ραγδαίες και περιμένουμε να δούμε τι θα αποφανθεί η δικαιοσύνη για την υπόθεση.

Στη δεύτερη θέση είδαμε το όνομα του Μάκης Κατμετζόγλου, ενός ανθρώπου ο οποίος κατηγορήθηκε πως δημοσίευσε το ροζ βίντεο της Ιωάννας Τούνη και είχε γίνει πραγματικά χαμός. Ο συγκεκριμένος άνδρας αρνήθηκε κάθε κατηγορία που του είχε αποδοθεί και μέσω των Social media είχε ξεσπάσει λέγοντας :

“To όνομά μου έχει διασυρθεί ανεπανόρθωτα στο ίντερνετ κι όλα τα social media καθώς άκριτα έγινε δεκτό ότι αυτό που αναφέρει η Τούνη είναι και αληθές. Προς αποκατάσταση της αλήθειας δηλώνω ότι όσο έχει θιγεί η Τούνη από την εν λόγω δημοσιοποίηση του βίντεο άλλο τόσο έχω θιγεί κι εγώ και έχω υποβάλλει πρώτος έγκληση σε βάρος κάθε υπευθύνου, παρέχοντας στην αστυνομία όσα στοιχεία είχα στη διάθεσή μου, από τις 10/5/2020.

Από όσο γνωρίζω μήνυση κατά αγνώστων έχει υποβάλλει και η Τούνη. Συνεπώς δεν μπορούσα να είμαι εγώ αυτός που το διέρρευσε και την ίδια στιγμή να καταγγέλλω τον εαυτό μου στην Αστυνομία”.

Στην τρίτη θέση της λίστας βλέπουμε το όνομα του Μαυρίκιου Μαυρικίου, του καλλιτέχνη που κατάφερε να δείξει στον κόσμο πως επιτέλους βρήκε σχέση και πως αποκαταστάθηκε.

Αναζητήσεις Google 2022  – Τα υπόλοιπα πρόσωπα της δεκάδας

  • Μαρσέλο Βιέιρα
  •  Σοφία Χατζηπαντελή
  • James Rodriguez
  •  Will Smith
  •  Λεξ
  •  Amber Heard
  •  Βαλάντης

 

Τσέκαρε και αυτά :

Χριστούγεννα 2022 : Η αγορά στη Σαγράδα Φαμίλια (pics)

Μέγκαν Μάρκλ : Η παρόμοια εμφάνιση με τη Μίντλετον