And just like that

Η σειρά “And Just like that” ξεκίνησε να προβάλλεται στο HBO Max, και δε θα σου κρύψω πώς υπήρχε μια άρνηση στην αρχή προς τον νέο κύκλο του παλιού “Sex and the city”… αφού η αγαπημένη Σαμάνθα αποφάσισε να πάει στο “Λονδίνο” και να μην εμφανιστεί στα νέα επεισόδια.

Έτσι, λοιπόν, ένα βράδυ που έβρεχε, αράξαμε στον καναπέ μας και έτσι ξαφνικά αποφασίσαμε να δούμε το πρώτο επεισόδιο! Τι το θέλαμε;

Το πρώτο επεισόδιο ξεκινά με την Κάρι, τη Μιράντα και τη Σάρλοτ αρκετά μεγαλύτερες αλλά πάντα κούκλες, να τρώνε σε ένα hip μαγαζί της Νέας Υόρκης αλλά χωρίς τη Σαμάνθα! Πρώτο χτύπημα στο στομάχι!

Ξαφνικά άρχισαν να εμφανίζονται νέα πρόσωπα τα οποία θα πρέπει να ομολογήσουμε πώς έδωσαν μια άλλη πνοή στο παλιό “Sex and the city” αφού εκσυχρονίστηκε. Βλέπουμε queer άτομα, ιδιαίτερες προσωπικότητες, γυναίκες που δε διαθέτουν αποκλειστικά κατάλευκο δέρμα αλλά και πιο περίεργη μόδα. Και αυτό μας άρεσε πολύ.

And just like that – Η Κάρι μαζί με τις φίλες της θυμούνται τη Σαμάνθα ενίοτε και η συγγραφέας και podcaster, πλέον, λέει στη Μιράντα πώς δεν μπορεί να πιστέψει ότι η Σαμ την “πούλησε” επειδή δεν ήθελε πια να συνεργάζονται και έφυγε για Λονδίνο. Με λίγα λόγια, η Κάρι δεν ήθελε άλλο τη Σαμ ως διαφημίστρια της και τα “σπάσανε”! Πφφφ…

Τέσπα, το σοκαριστικό της όλης φάσης του πρώτου επεισοδίου δεν είναι το γεγονός πως η μόδα και το στιλ είναι σε άλλο επίπεδο, αλλά το γεγονός πως μετά από τόση τρεχάλα, μετά από τόσα κλάματα για τον κύριο Big, μετά από τόσες απορίες και άρθρα, ο χαρακτήρας πεθαίνει! Στο πρώτο επεισόδιο!

Δεν μπόρεσαν να τον κρατήσουν λίγο παραπάνω έτσι ώστε να μπορέσουμε και εμείς οι άμοιρες και άμοιροι που μας έχει βγάλει το λάδι ο αντίστοιχο κύριος Big της ζωής μας, να πιστέψουμε πώς όλοι έχουν ένα happy ending! Όχι, έπρεπε να τον ακυρώσουν και εμείς να καθόμαστε μπροστά από μια οθόνη και να έχουμε πλαντάξει στο κλάμα!

Anyways, ωραίο ήταν το πρώτο επεισόδιο, περιμένουμε να δούμε και το δεύτερο και ελπίζουμε να δούμε την Κάρι να βρίσκει κάνα καλό παλικάρι για να πάρουμε και εμείς τα ανάλογα θάρρετα!