Ανδρέας Μικρούτσικος

Η περιπέτεια υγείας που περνά ο γνωστός παρουσιαστής, Ανδρέας Μικρούτσικος, φαλινεται να έχει αίσιο τέλος καθώς αποσωληνώθηκε και οι επόμενες ώρες θα δείξουν αν μπορείς να ανταπεξέλθει στην αγωγή των γιατρών.

Σύμφωνα με ανάρτηση που έκανε ο δημοσιογράφος, Χάρης Λεμπιδάκης στο Twitter, ο παρουσιαστής είναι καλά και επικοινωνεί με το περιβάλλον.

Χαρακτηριστικά έγραψε :

“Ο Ανδρέας μας είναι καλά! Επικοινωνεί και αποσωληνώθηκε!!!! Παλικάρι και δυνατός όπως πάντα! Μπράβο!”. 

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είχε μεταφερθεί προ ημερών στο νοσοκομείο όπου και οι γιατροί διέγνωσαν λοίμωξη του αναπνευστικού και αμέσως μπήκε στη ΜΕΘ όπου και διασωληνώθηκε και του χορηγήθηκε ανάλογη θεραπεία για να μπορέσει να ξεπεράσει τον κίνδυνο.

Μετά από μέρες, οι γιατροί αποφάσισαν να προχωρήσουν στη διαδικασία αποσωλήνωσης και να τον επαναφέρουν στην “πραγματικότητα” έτσι ώστε να δουν τις αντιδράσεις του και πως ανταπεξέρχεται ο οργανισμός του!

Η σύντροφος του μιλώντας στο “Happy Day” αποκάλυψε :

“Σας ευχαριστώ πολύ για την αγάπη σας. Πήγα χθες αλλά δεν κατάφερα να τον δω, ήταν στη διαδικασία που τον ξυπνάνε. Η αποσωλήνωση δεν έχει γίνει θα γίνει σήμερα. Μια μέρα μετά είναι ακόμη καλύτερα και για εκείνον. Ανταποκρίθηκε στην θεραπεία των γιατρών. Δεν ξέρω περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά είμαι εκεί. Κανένας γιατρός και ειδικά στην εντατική δεν μπορεί να είναι εντελώς αισιόδοξος αλλά είναι στον οργανισμό του Ανδρέα τώρα. Έχουμε δεχθεί πολύ μεγάλο κύμα αγάπης από τον κόσμο και τον ευχαριστώ. Πιστεύω ότι θα έχουμε πλήρη εικόνα το απόγευμα”.

Τσέκαρε και αυτά: