Ανδρέας Μικρούτσικος

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος κατάφερε να βγει νικητής για μια ακόμη φορά και είναι έτοιμος για να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο για να επιστρέψει στο σπίτι του με την αγαπημένη του σύντροφο, Έλενα Μαστραγγελή.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Ο παρουσιαστής μεταφέρθηκε προ ημερών στο νοσοκομείο και διασωληνώθηκε για επτά μέρες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας καθώς υπέστη λοίμωξη του αναπνευστικού. Στο πλευρό του ήταν διαρκώς τα αγαπημένα του πρόσωπα και κατάφερε να ανακάμψει.

Σύμφωνα με τον Νίκο Γεωργιάδη στην εκπομπή “Πρωινό Μας”, ο Ανδρέας Μικρούτσικος θα πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο την Τετάρτη 8/3 και θα επιστρέψει στο σπίτι του ενώ ανυπομονεί να αναρρώσει πλήρως για να επιστρέψει στις επαγγελματικές του δραστηριότητες.

O παρουσιαστής παραμένει στο νοσοκομείο την Τρίτη 7/3 καθώς του χορηγείται ενδοφλέβια αντιβίωση και είναι μια χαρά καθώς μιλά στο τηλέφωνο και επικοινωνεί με όλους.

Η αγωνία ήταν τεράστια για την κατάσταση της υγείας του παρουσιαστή καθώς οι γιατροί ήθελαν να να κάνουν ότι είναι δυνατό για να περάσει η λοίμωξη ανώδυνα αλλά κρίθηκε απαραίτητα η διασωλήνωση. Ανταπεξήλθε στην αγωγή και πλέον είναι καλά και έτοιμος να εμφανιστεί στην εκπομπή “Super Κατερίνα”.

Τσέκαρε και αυτά: