Ανδρέας Μικρούτσικος

Στην εντατική βρίσκεται ο γνωστός και πολύ αγαπητός παρουσιαστής, Ανδρέας Μικρούτσικος καθώς νοσηλεύεται με λοίμωξη του αναπνευστικού και οι γιατροί θέλουν να τον έχουν καλά “φυλαγμένο” έτσι ώστε να μην επιδεινωθεί η κατάσταση της υγείας του!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Σύμφωνα με ανάρτηση που έκανε η Κατερίνα Καινούργιου, ο παρουσιαστής είναι στην εντατική για προληπτικούς λόγους και η ίδια έγραψε πως οι σκέψεις όλων και οι προσευχές είναι μαζί του.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ο οποίος συμμετέχει στην εκπομπή “Super Κατερίνα”, έχει κατά καιρούς ταλαιπωρηθεί πολύ με την υγεία του και για μια ακόμη φορά βρέθηκε εκτός εκπομπής για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα το οποίο τον ταλαιπωρεί.

Πριν από έναν χρόνο περίπου ο παρουσιαστής είχε βρεθεί στο νοσοκομείο και χρειάστηκε να διασωληνωθεί καθώς υπήρξε μια επιπλοκή από μικρόβιο το οποίο κόλλησε στο νοσοκομείο. Τράβηξε πολλά αλλά επέστρεψε δυναμικά στη τηλεόραση και όπως πάντα η άποψη του είχε ιδιαίτερη βαρύτητα.

Η κατάσταση της υγείας του είναι κρίσιμη αλλά είναι σταθερός και όλοι ελπίζουμε να τελειώσει σύντομα αυτή η περιπέτεια και να επιστρέψει στις τηλεοπτικές του υποχρεώσεις!

Τσέκαρε και αυτά: