Ανδρέας Μικρούτσικος

Δύσκολες ώρες περνά ο γνωστός παρουσιαστής, Ανδρέας Μικρούτσικος καθώς παραμένει διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του νοσοκομείου “Υγεία” και οι επόμενες ώρες είναι πολύ κρίσιμες ενώ όλοι οι συνεργάτες και η οικογένεια του είναι στο πλευρό του.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Ο παρουσιαστής νοσηλεύεται στο νοσοκομείο μετά από σοβαρή λοίμωξη του αναπνευστικού και οι γιατροί έκριναν πως πρέπει να διασωληνωθεί για να γίνει η σωστή αγωγή και να είναι ξεκούραστος ο οργανισμός του.

Σύμφωνα με τον Στέφανο Κωνσταντινίδη με τον οποίο συνεργάζεται στην εκπομπή “Super Κατερίνα”, ο παρουσιαστής δεν εμφανίστηκε στην εκπομπή της Δευτέρας καθώς είχε το πρόβλημα με το αναπνευστικό. Ο δημοσιογράφος ανέφερε πως είναι κρίσιμη η Δευτέρα καθώς οι γιατροί θα προσπαθήσουν να τον ξυπνήσουν από τη διασωλήνωση.

Στη συνέχεια των δηλώσεων του στην κάμερα της εκπομπής “Open Weekend” ο δημοσιογράφος είπε :

“Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι νικητής, μαχητής. Τον περιμένουμε πώς και πώς να επιστρέψει. Είναι ο μπαμπάς μας, ο άνθρωπος που θα μου πει στα διαλείμματα ότι δεν πρέπει να υπερτονίσω αυτό και γιατί είπα εκείνο με καλή διάθεση. Εγώ χαίρομαι πάντα στην εκπομπή, όταν έχω διαφορετική γνώμη με τον Ανδρέα και κάνουμε αντίλογο. Είναι ουσιαστικό και καλό για την τηλεόραση, την εκπομπή και τους τηλεθεατές. Μας λείπεις πολύ, τελείωνε ρε, άντε ρε σήκω από εκεί και γύρνα” .

Τσέκαρε και αυτά: