Ανδρέας Μικρούτσικος

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος παραμένει στο νοσοκομείο και η Κατερίνα Καινούργιου έδωσε νέες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του.

Η παρουσιάστρια και συνεργάτης του παρουσιαστή, μιλώντας στην εκπομπή της “Super Κατερίνα” αποκάλυψε πως ο Ανδρέας είναι σταθερός και πως έχει ξεκινήσει η διαδικασία της αποσωλήνωσης.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

“Να ξεκινήσω με κάτι πολύ σημαντικό γιατί έχετε στείλει άπειρα μηνύματα σε μένα και στην εκπομπή. Η κατάσταση του Ανδρέα Μικρούτσικου είναι σταθερή. Έχει αρχίσει η διαδικασία αποσωλήνωσης και στέλνουμε τις ευχές μας και τη θετική μας ενέργεια να πάνε όλα καλά. Είναι πολύ συγκινητικό το πόσο τον αγαπάτε”. 

Παρόλο που η κατάσταση του είναι σταθερή, παραμένει κρίσιμη διότι δεν ξέρουν οι γιατροί ακόμη πως θα αντιδράσει μετά από αυτή τη διαδικασία και δεν αποκλείεται να ξανά διασωληνωθεί αν δεν αντέχει ο οργανισμός του.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος βρέθηκε στο νοσοκομείο προ λίγων ημερών καθώς διαγνώστηκε με σοβαρή λοίμωξη του αναπνευστικού και χρειάστηκε να διασωληνωθεί. Στο πλευρό του βρίσκεται η σύντροφος του και δικά του αγαπημένα πρόσωπα και όλοι προσεύχονται για αυτόν.

Καλή δύναμη να πούμε και εμείς από την πλευρά μας και γρήγορα ανάρρωση στον παρουσιαστή που έχει αφήσει ιστορία με το ταλέντο του και τις εκπομπές που παρουσίασε.

Τσέκαρε και αυτά: