Ο Ανδρέας Μικρούτσικος χρειάστηκε να μείνει στο νοσοκομείο παρά το γεγονός πως το εξιτήριο του αναμενόταν την Τετάρτη 8/3 και παρακολουθεί όλες τι εξελίξεις που αφορούν στο τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

ad

Ο Μητροπολίτης πρώην Καλαβρύτων και Αιγιαλείας ,Αμβρόσιος, έκανε μια απίστευτα προκλητική δήλωση που αφορά στο δυστύχημα λέγοντας πως ίσως ο Θεός τιμώρησε τον κόσμο με τη σύγκρουση γιατί συμμετείχαν στα καρναβάλια και πρόκειται για μεγάλη αμαρτία.

Ακούγοντας αυτές τις δηλώσεις, ο Ανδρέας Μικρούτσικος έγινε έξαλλος και θέλησε να τοποθετηθεί μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης στην εκπομπή “Super Κατερίνα” και είπε χαρακτηριστικά:

“Αυτός ο θεομπαίχτης, ο σκοταδιστής, το μαύρο σκυλί του πολέμου, που δε σεβάστηκε τη συλλογική μας θλίψη, το ότι χάθηκαν τα παιδάκια. Δε σεβάστηκε τον πόνο των οικογενειών, τον πραγματικό πόνο ενός λαού και βγαίνει και δίνει τις δικές του ανεκδιήγητες ερμηνείες; Όλο αυτό που έχει συμβεί είναι μία στροφή στην Ιστορία. Στα 70 μου αυτό το έζησα πολύ λίγες φορές στη ζωή μου. Επειδή η κοινωνία ακολουθεί την πεπατημένη και συσσωρεύονται κάποιες ποσοτικές αλλαγές που φέρνουν την ποιοτική αλλαγή. Είναι κουκιά μετρημένα, είναι τα παιδιά που δε γύρισαν σπίτι, είναι ο συλλογικός πόνος. Δεν είναι δυνατόν εγώ να βγαίνω μετά από 7 μέρες στην εντατική και να ζω αυτό το δράμα, που είναι χειρότερο από το προσωπικό μου”.

Τσέκαρε και αυτά: