Άνδρες

άνδρες, αυτά τα πλάσματα τα οποία φροντίζουν να μας “τυραννούν” καθημερινά με τις τσαχπινιές τους, τα διάφορα κόλπα τους και ενίοτε με την περίεργη αδιαφορία τους προσπαθούν και αυτοί με τη σειρά τους να βρουν μια γυναίκα η οποία θα πληγεί συγκεκριμένα κριτήρια, μπας και κάνουν μια σχέση της προκοπής.

ad

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Τα αγόρια μπορεί να δείχνουν πολλές φορές πως νοιάζονται μόνο για την εμφάνιση μιας γυναίκας αλλά ίσως αυτή η συμπεριφορά να σε παραπλανεί και να μη δίνεις σημασία στα λόγια τους διότι μπορεί να έχεις συγκεκριμένη άποψη. Για αυτό το λόγο κάναμε ένα μίνι γκάλοπ στο Instagram και κάποια αγόρια μας εξέπληξαν με τις απαντήσεις τους.

Πολλοί ήταν οι άνδρες που απάντησαν στο ερώτημα :

“Τελικά τι ψάχνουν οι άνδρες σε μια γυναίκα” και κάποια συμπεράσματα βγήκαν!

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που είπαν πως θέλουν μια γυναίκα η οποία να συνδυάζει εμφάνιση και μυαλό, ενώ άλλοι είπαν πως θέλουν να είναι πολύ σέξι! Αυτοί είναι ίσως οι πιο ειλικρινείς!

Υπήρξε ένας χρήστης ο οποίος δήλωσε περήφανα με μια λέξη “Μυαλό”. Μια δήλωση που δύσκολα μπορώ να δεχτώ διότι υπάρχουν πολλές γυναίκες που διαθέτουν μυαλό αγαπητέ. Επομένως, κάπου υπάρχει κάποια “κρυφή ατάκα” την οποία δε μας αποκαλύπτεις και ίσως να μη τη μάθουμε ποτέ. “Μυαλά” υπάρχουν πολλά και είναι τριγύρω μας αλλά μάλλον ανήκεις στην κατηγορία που απλά δε θέλεις να παραδεχτείς πως και η εμφάνιση είναι ένας σημαντικός παράγοντας για να μπορέσεις να εκτιμήσεις ένα μυαλό.

Υπήρξε ένα άλλο πλάσμα το οποίο δήλωσε πως θα ήθελε η γυναίκα που ψάχνει να μην έχει τάσεις φυγής για το εξωτερικό. Να ένα ωραίο… Πολλοί άνθρωποι τους οποίους γνωρίζουμε μπορεί να θέλουν να φύγουν από τη χώρα ή να κάνουν πολλά trips πέρα δώθε. Και εμάς αυτοί η συνθήκε μπορεί να μας τσαχπινίζει λίγο μέσα μας γιατί θέλουμε μια πιο ουσιαστική επαφή… Κάποια στιγμή θα πρέπει να δούμε τα πράγματα από μια άλλη οπτική. Επειδή ένας άνθρωπος επιλέγει να κάνει το κομμάτι του στο εξωτερικό και να μοιράζεται τη ζωή του ανάμεσα σε δυο χώρες, δε σημαίνει πως δεν αξίζει η προσπάθεια να είστε μαζί. Το ζήτημα είναι ένα : Αν υπάρχει θέληση και διάθεση!

Γιατί αν εσύ αγαπημένε μου θέλεις απλά να έχεις παρεούλα και να παίζεις παιχνιδάκια, τότε ναι! Αυτή η συνθήκη δεν είναι για εσένα.  Αλλά αν βρήκες ένα άτομο το οποίο θα μπορούσε να γίνει κάτι σημαντικό για εσένα τότε τα χιλιόμετρα γίνονται χιλιοστά. Και αν αυτό που δημιουργήσατε είναι τόσο δυνατό θα είστε μαζί σε μια χώρα,  χωριό, i don’t know για να κάνετε ότι θέλετε. Όλα είναι θέμα θέλησης… Μην ξεχνάς πως όταν αξίζει κάτι το καταλαβαίνεις από τις πρώτες ώρες… Όλα τα άλλα είναι μούφες και να χαμε να λέγαμε.

Κατά τα άλλα, οι άνδρες που έκαναν δηλώσεις στο Instagram είπαν πως θέλουν κατανόηση, κάποιοι θέλουν μια γυναίκα που να ξέρει πως να φροντίζει έναν άνθρωπο και άλλοι ψάχνουν μια γυναίκα που δε γκρινιάζει.

Who said this? @stylefreakalex 

Τσέκαρε και αυτά: 

 

Ad