Ανδρομάχη

Την πρώτη τους πρόβα στη σκηνή της Eurovision έκαναν η Ανδρομάχη και το «Ela», που θα εκπροσωπήσουν την Κύπρο στον φετινό διαγωνισμό.

Μέσα από την πρώτη πρόβα, το απόγευμα της Δευτέρας 2 Μαΐου, η οποία κέντρισε το ενδιαφέρον κι απέσπασε θετικές εντυπώσεις, η κυπριακή αποστολή έδωσε μία «γεύση» από τα όσα έχει ετοιμάσει για την παρουσίαση του «Ela».

Η Ανδρομάχη εμφανίστηκε σ’ ένα τεράστιο κοχύλι, πάνω στο οποίο βρίσκονται οι δύο χορεύτριες που την συνοδεύουν και ταυτόχρονα προβάλλει γραφικά και ερμηνεύει το τραγούδι γοητεύοντας σαν τη θεά Αφροδίτη μέσα από τα κύματα.

Την παρουσίαση του «Ela» στη σκηνή του «Pala Olimpico» έχουν αναλάβει οι διεθνώς καταξιωμένοι καλλιτεχνικοί διευθυντές Marvin Dietmann και Dan Shipton, ενώ την ενδυματολογική επιμέλεια έχει ο Στέλιος Κουδουνάρης.

Μετά την πρόβα, ακολούθησε meet & greet της ταλαντούχας τραγουδίστριας με τους δημοσιογράφους από κάθε χώρα της Ευρώπης που καλύπτουν τη Eurovision. Η επόμενη πρόβα έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 6 Μαΐου.

Η Ανδρομάχη και το «Ela» θα διεκδικήσουν την πρόκριση της Κύπρου στον τελικό της φετινής Eurovision μέσα από τον β’ ημιτελικό, στις 12 Μαΐου.

Κούκλα!

Τσέκαρε και αυτό : Ζυγός Μάιος: Οι προβλέψεις για τον Μάιο του 2022