Άνδρος παραλίες

Άνδρος παραλίες: Είναι το δεύτερο μεγαλύτερο νησί στις Κυκλάδες και αυτό σημαίνει ότι διαθέτει πολλές πολλές υπέροχες αμμουδιές όπου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τις διακοπές τους.

 

Αυτό το νησί διαθέτει περισσότερες από 20 παραλίες και φυσικό είναι το νησί να μπορεί να συνδυάσει τα πάντα για κάθε γούστο, αλλά και για κάθε παραξενιά.

Ωστόσο, εμείς εδώ στο citynow.gr εντοπίσαμε τις πέντε καλύτερες και σας προτείνουμε να τις επισκεφθείτε άμεσα.

Μία από τις ξεχωριστές παραλίες στην Άνδρο είναι ο Φελλός, που βρίσκεται στο βορειοδυτικό κομμάτι του νησιού. Πρόκειται για μία παραλία με άμμο και υπέροχα καταγάλανα νερά, αλλά θα πρέπει να ξέρετε πως δεν είναι οργανωμένη. Για να φτάσετε εκεί αρκεί να πάτε από το Μπατσί ή από το Γαύριο.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andros Secrets (@andros_secrets)

Η δεύτερη παραλία είναι ο Πύργος όπου εκεί βρίσκονται τα ερείπια από τον ενετικό πύργο της Οστοδωσιάς. Αυτός ο πύργος βρίσκεται στην άκρη της παραλίας και έχει άμμο. Για να πάτε εκεί να ξέρετε ότι έχει χωματόδρομο.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andros Secrets (@andros_secrets)

Η τρίτη παραλία και πιο γνωστή γενικά είναι η Άχλα. Έχει και άμμο και ψιλό λευκό βότσαλο και πίσω από την παραλία βρίσκεται ένας βιότοπος που εκβάλει ο ποταμός Άχλας ο οποίος μάλιστα σε κάποια σημεία δημιουργεί καταρράκτες.

Η Άνδρος παραλίες διαθέτει και τον Ζόρκο που είναι από τις μεγαλύτερες παραλίες του νησιού, οργανωμένη και σχετικά ήσυχη. Για να φτάσεις εκεί υπάρχει ένα κομμάτι χωματόδρομου, ενώ στο σημείο υπάρχει και ένα υπέροχο μικρό ταβερνάκι με ασυναγώνιστους μεζέδες.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andros Secrets (@andros_secrets)

Επίσης δεν πρέπει να ξεχάσετε τον μικρό κόλπο Αποθήκες το οποίο διαθέτει απίστευτα κρυστάλλινα νερά. Η παραλία αυτή χρησιμοποιούνταν από τους ψαράδες έχοντας ως υπόστεγα για να κρύβουν τις βάρκες. Η παραλία έχει άμμο αλλά τριγύρω υπάρχουν βράχια.

Τσέκαρε κι αυτό:

Alessandro Safina: Η συναυλία στο CT Garden Theater