Andy Nicolas

Ο αγαπημένος Andy Nicolas επιστρέφει με το ολοκαίνουργιο τραγούδι “White Lies”, το οποίο κυκλοφορεί από την Panik Records.

Το νέο track γράφτηκε από τον Andy Nicolas μαζί με τον Tim Aeby σε ένα στούντιο στο Στρασβούργο το 2019. Μαζί με τον Tim, ο επιτυχημένος τραγουδοποιός δούλεψε παράλληλα σε ένα EP, το οποίο αναμένεται να παρουσιάσει σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Μιλώντας για το νέο του δισκογραφικό βήμα, ο Andy αναφέρει: “Μπήκαμε στο στούντιο με την ιδέα ότι θέλαμε να εστιάσουμε στιχουργικά στις αντιθέσεις. Ένα μοτίβο που υπάρχει σε όλες μας τις δουλειές και ύστερα από συζητήσεις, γράψαμε τους στίχους “tell me some WHITE lies to hide all your DARK secrets”. Ο Tim αμέσως μετά έπαιξε ένα ωραίο riff στο πιάνο και έτσι ξεκίνησε η σύνθεση του τραγουδιού. Το ‘White Lies’ αντλεί έμπνευση από πολλές σχέσεις, στις οποίες συνεχώς λέγονται μικρά αθώα ψεματάκια για να μην πληγώσουμε τους συντρόφους μας, τα γνωστά white lies. Μέσα από κάτι τόσο αθώο όσο ένα white lie, θέλαμε να αποδώσουμε τη μεγάλη προδοσία σε μία ερωτική σχέση, τη λεγόμενη απιστία”.

Το “White Lies” είναι ένα mid-tempo τραγούδι εμπνευσμένο μουσικά από το στιλ τραγουδιών του The Weeknd. “Το δοκιμάσαμε πιο dance, το δοκιμάσαμε πιο piano ballad αλλά τελικά καταλήξαμε στο αποτέλεσμα που ακούς σήμερα” είπε ο Andy Nicolas. Ένα αποτέλεσμα που σίγουρα θα καταπλήξει ξανά τους ακροατές.

Τσέκαρε και αυτό : 

Ιδέες για μανικιούρ : Το χρυσό μπαίνει στα νύχια

ENORASIS : Το νέο τους τραγούδι