Άννα Μαρία Ψυχαράκη

Ένα πρόσωπο που έχει καταφέρει να κερδίσει τις καρδιές του τηλεοπτικού κοινού είναι η Άννα Μαρία Ψυχαράκη και δε σου κρύβουμε, πως μας αρέσει πολύ όταν μπαίνει στη διαδικασία να λογομαχήσει με κόσμο γιατί έχει έναν ιδιαίτερο τρόπο για να πει τη γνώμη της!

Υπάρχουν κάποια πρόσωπα τα οποία είναι και αυτά με τον δικό τους τρόπο «εκρηκτικά» και θα είχε πολύ ενδιαφέρον αν τους βλέπαμε να λογομαχούν!

Ποια είναι αυτά τα πρόσωπα:

#1. Άδωνις Γεωργιάδης 

Σκέψου τι θα γινόταν αν η παίκτρια του Big Brother και ο υπουργός Ανάπτυξης βρίσκονταν στον ίδιο χώρο και συζητούσαν! Ο Άδωνις Γεωργιάδης έχει ουκ ολίγες φορές δείξει το εκρηκτικό του ταπεραμέντο και η Άννα Μαρία είναι και εκείνη φωτοβολίδα! Μιλάμε θα γινόταν λεκτικό «μακελειό» και θα απολαμβάναμε πάρα πολύ τη συζήτηση τους!

#2. Με την Αντζελίνα του Bachelor 

Αν οι δυο πιο εκρηκτικές παίκτριες των δυο realities είχαν σκοπό να «διεκδικήσουν» τον ίδιο άνδρα, θα είχαμε θέματα να συζητάμε για πάρα πολύ καιρό! Το αλισβερίσι των λέξεων που θα εκτόξευαν η μια στην άλλη θα ήταν ανεπανάληπτο! Μη μου πεις πως δεν το έχεις σκεφτεί!

#3.Με τη Ρασέλ του GNTM 

Η μια θα έλεγε πως η αυτοπροβολή της έχει μεγάλη σημασία, και η άλλη θα «έκραζε» γιατί δεν κάνει δουλειές στο σπίτι και δεν ασχολείται με σημαντικά πράγματα! Η Ρασέλ είναι και εκείνη μια γυναίκα που δε φοβάται να μιλήσει και θα θέλαμε να δούμε ένα debate μεταξύ τους!

#4. Donald Trump 

Φαντάσου τώρα τον επιχειρηματία και πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ να προσπαθεί να πείσει την Άννα Μαρία Ψυχαράκη πως τα μαλλιά του δεν είναι πορτοκαλί και πως δεν κάνει spray tanning! Μόνο που σκεφτόμαστε πως θα τον κοιτάξει, κλαίμε από τα γέλια!

#5.Στέφανος Χίος 

Ο εκρηκτικός δημοσιογράφος με τις έντονες απόψεις θα μπορούσε κάλλιστα να βρεθεί με την Άννα Μαρία και να κάνουν μια έντονη συζήτηση! Σίγουρα θα φωνάζουν και οι δυο για να δουν ποιος έχει δίκιο και η Κρητικιά παίκτρια χρησιμοποιώντας τις νομικές της γνώσεις θα τον βάλει στη θέση του!