Άννα Μαρία Βέλλη

Η Άννα Μαρία Βέλλη από το Survivor ίσως να βίωσε την πιο δύσκολη ημέρα της στο reality επιβίωσης, αφού δέχθηκε τις προσβολές του Αλέξη Παππά, γεγονός που την έκανε να καταρρεύσει.

Όλα ξεκίνησαν όταν ανακοινώθηκε η ποινή που επιβλήθηκε στον Κρις Σταμούλη και τον Αλέξη Παππά για το γεγονός ότι είχαν εξαφανιστεί για ώρες μέσα στο δάσος.

Φυσικά αυτή η κίνηση των δύο παικτών δεν άρεσε στην υπόλοιπη ομάδα αλλά οι δύο τους και ειδικά ο Αλέξης Παππάς ο οποίος όχι μόνο πέρασε στην αντεπίθεση αλλά ήταν τρομερά επιθετικός.

Η Άννα Μαρία Βέλλη ήταν η πρώτη στο στόχαστρο του Αλέξη Παππά, ο οποίος την κατηγόρησε πως κοιμάται κοντά με τον Νίκο Μπάρτζη και μετά δεν θα ξέρει τι θα πει στο σύντροφό της και το παίζει ηθική.

 

Μετά από αυτές τις σοβαρές κατηγορίες η Άννα Μαρία Βέλλη σε τρομερά άσχημη ψυχολογική κατάσταση ξέσπασε σε κλάματα. Όπως είπε η ίδια κλαίγοντας αυτός ο άνθρωπος εννοώντας τον Αλέξη Παππά εκθέτει ανθρώπους για να καλύψει τα δικά του.

Φυσικά η Άννα Μαρία Βέλλη δήλωσε πως το αγόρι της ξέρει και δεν ήρθε κοντά με τον Νίκο Μπάρτζη γιατί ήθελε κάτι αλλά επειδή τον συμπαθεί και έχουν καλή επικοινωνία.

Στο τέλος η γνωστή Youtuber ξεκαθάρισε πω ούτε θέλει να τον κοιτά στα μάτια ούτε καν να του μιλήσει ποτέ.