Άννα Μαρία Βέλλη

Σε μια συγκλονιστική “εξομολόγηση” για τη ζωή της προχώρησε η Άννα Μαρία Βέλλη  στο πλαίσιο ενός event του TEDX, και τα λόγια της ήταν αυτά που ενδεχομένως να δώσουν δύναμη σε άλλες γυναίκες να ξεφύγουν από την κακοποιητική σχέση που ζουν.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ

Η instagrammer και youtuber, θέλησε να μοιραστεί με τον κόσμο μια στιγμή της ζωής της η οποία ήταν εξαιρετικά δύσκολη, και αποκάλυψε πώς βίωσε μια κακοποιητική σχέση στο παρελθόν. Τα λόγια της ήταν συγκλονιστικά, όμως μέσω τςη ψυχοθεραπείας κατάφερε να βρει τα πατήματα της και να συνεχίσει τη ζωή της.

“Κατά τη διάρκεια της σχέσης μας αποφασίσαμε να μείνουμε μαζί, προτού γίνει αυτό αποφάσισα να του καλύψω κάποια άλλα χρέη, καθώς είχε αφήσει απλήρωτα για πέντε μήνες ενοίκια, κοινόχρηστα και λογαριασμούς και το έκανα με χαρά γιατί ήθελα να τον βοηθήσω. Μου είχε πει πως όταν τα πράγματα θα ήταν καλύτερα, θα μου τα επέστρεψε. Αυτά τα χρήματα δεν μου τα επέστρεψε μέχρι και σήμερα… Αφού μείναμε μαζί άρχισε να ψάχνει το κινητό μου και να βλέπει μηνύματα από παλιά μου σχέση όταν του απάντησα “το παρελθόν μου δεν σε αφορά” εκεί έφαγα το πρώτο μου χαστούκι”.

Τσέκαρε το βίντεο :

H Άννα Μαρία Βέλλη έκανε ένα δικό της “coming out” σχετικά με την κακοποίηση και θέλησε με τα λόγια της να δείξει στον κόσμο πως μπορεί να ξεφύγει από την κακοποιητική σχέση. Απλά θέλει δύναμη  και προσπάθεια μεγάλη, γιατί δεν είναι καθόλου εύκολο.

Τσέκαρε και αυτά :

Χριστούγεννα 2022 : Φωταγωγήθηκε το “Σταύρος Νιάρχος”

Adele : Η επική αντίδραση σε φίλτρα του Instagram