Άννα Βαλτατζή

Η Άννα Βαλτατζή από την πρώτη στιγμή που μπήκε στο reality μόδας GNTM φάνηκε πως θα απασχολήσει ιδιαίτερα τους υπόλοιπους συμπαίκτες της και αυτό έγινε από τα πρώτα επεισόδια.

Από την πρώτη στιγμή που όλα τα μοντέλα μπήκαν στο σπίτι του GNTM άρχισαν τα παρατράγουδα με την Άννα Βαλτατζή στην ουσία να καταγγέλλει τους υπόλοιπους πως δεν την θεωρούν μοντέλο λόγω του ύψους της.

Μάλιστα, τα βέλη της στράφηκαν προς συγκεκριμένα πρόσωπα, τα οποία δεν τα άφησε σε χλωρό κλαρί με το πρώτο πλεονέκτημα που της δόθηκε. Αυτό προκάλεσε μία αλληλουχία γεγονότων με πολλούς παίκτες να κατακρίνουν τα λόγια της Άννας μιας και ήταν ιδιαίτερα επικριτικά για συγκεκριμένα πλάσματα του GNTM.

Μετά από όλα αυτά τα γεγονότα η Άννα Βαλτατζή αντιμετώπισε άλλη μία δύσκολη κατάσταση. Όταν στο επόμενο live έφτασε στο bottom 3 δεν έλαβε ούτε μισή ψήφο από τους συμπαίκτες της, κάτι που της κόστισε πραγματικά.

Άννα Βαλτατζή

Η επόμενη ημέρα όμως στο σπίτι του GNTM ήταν ακόμα πιο δύσκολη για την ίδια. Ήταν τότε που συνειδητοποίησε πως είναι εντελώς μόνη της μέσα στο σπίτι μιας και όλα σχεδόν τα υπόλοιπα μοντέλα την είχα αποξενώσει.

Την ίδια ώρα που η ίδια έλεγε και ξανάλεγε πως δεν έχει έρθει στο GNTM για να βρει φίλους και πως μπορεί να τα καταφέρει έστω και μόνη της, το επόμενο αμέσως λεπτό έκλαιγε μπροστά στην κάμερα για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί μέσα στο σπίτι.

Σε πολλές δηλώσεις της δήλωνε πόσο πολύ έχει ανάγκη να μιλήσει με έναν δικό της άνθρωπο, λέγοντας πως μόνο αυτοί μπορούν να την καταλάβουν.