Άννα Βαλτατζή

Το τελευταίο live του GNTM 4 φαίνεται πως προκάλεσε πολλές αλλαγές στις ισορροπίες του σπιτιού και πλέον η Άννα Βαλτατζή δεν είναι μόνη της μέσα στο σπίτι και αποξενωμένη από τους πάντες.

Το πρωινό ξύπνημα βρήκε την Άννα Βαλτατζή και την Ραφαέλα Ροδινού στην κουζίνα για να φτιάξουν το πρωινό τους. Ωστόσο, αυτό δεν έγινε ποτέ αφού και οι δύο αποφάσισαν μέσα στην κουζίνα να λύσουν τις διαφορές τους με έναν εναλλακτικό τρόπο.

Πρώτη η Άννα Βαλτατζή ξεκίνησε τον “καυγά” πετώντας τζιζ κέικ στα μαλλιά της Ραφαέλα, η οποία ανταπέδωσε με λίγο αλεύρι που βρέθηκε μπροστά της. Ωστόσο, στη συνέχεια συνειδητοποίησε πως αυτό δεν ήταν αρκετό για να λύσει το θέμα της με την Άννα και έτσι επιστρατεύτηκαν τα μεγάλα μέσα.

Και αυτό ήταν ένα αυγό, το οποίο προσγειώθηκε στο κεφάλι της Άννας! Τα δύο κορίτσια προφανώς έκαναν πλάκα μεταξύ τους, αφού στο προηγούμενο live η ένταση ήταν πολύ μεγάλη ανάμεσά τους.

Και φυσικά μετά τα παιχνίδια τους, αποφάσισαν και οι δύο να κάνουν μπάνιο για να διώξουν όλα αυτά που είχαν ρίξει πάνω τους. Το μπάνιο όμως των κοριτσιών ήταν κατειλημμένο και έτσι ζήτησαν από τα αγόρια να χρησιμοποιήσουν το δικό τους μπάνιο.

Τα αγόρια φυσικά νωρίτερα είχαν επίσης υποδυθεί πως τσαμπουκαλεύονται η μία ομάδα με την άλλη! Η μία ομάδα πήγε στο δωμάτιο της άλλης εβδομάδας και υποτίθεται πήγαν να λύσουν τις διαφορές τους, χωρίς βέβαια να μπορούν να πείσουν κανέναν, αφού γέλαγαν διαρκώς.

Βέβαια για αυτά τα υποτιθέμενα καυγαδάκια υπήρχαν και φωνές μέσα στο σπίτι, οι οποίες ανέφεραν πως κάποια από αυτά είναι υποκριτικά ή για παράδειγμα πως η Άννα Βαλτατζή με τη Ραφαέλα Ροδινού αποφάσισαν να κάνουν αυτά τα “παιχνιδάκια” γιατί ζήλεψαν με όσα έκαναν τα αγόρια και ήθελαν να τους μιμηθούν.