Άννα Βενετσάκη

Η Άννα Βενετσάκη από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι της στο GNTM έδειξε πως είναι μία μαχήτρια της ζωής και έστειλε το σαφές μήνυμα ότι μία γυναίκα μπορεί να καταφέρει τα πάντα αρκεί να το θέλει.

 

Η 47χρονη γυναίκα συγκλόνισε τους κριτές με τη ζωή της και όλοι σάστισαν όταν έμαθαν από τα χείλη της, πως αυτή η γυναίκα δουλεύει ως εργάτρια σε σκουπιδιάρικο στο δήμο Χαλανδρίου.

Όπως η ίδια εκμυστηρεύτηκε στους κριτές, γύρω στις 10:00 το βράδυ ξεκινάει τη δουλειά και τελειώνει γύρω στις 03:00 τα ξημερώματα. Μάλιστα, αποκάλυψε πως μέσα σε ένα βράδυ μπορεί να καθαρίσει με το σκουπιδιάρικο έως και 350 κάδους απορριμμάτων.

Και δεν είναι μόνο η δουλειά της που την κάνει μαχήτρια. Η Άννα Βενετσάκη στα 47 της έχει αποφασίσει να αλλάξει τη ζωή της, και για αυτό το λόγο πηγαίνει στο σχολείο έτσι ώστε του χρόνου να καταφέρει να περάσει στις πανελλήνιες, να περάσει σε μια σχολή και έτσι να καταφέρει να αλλάξει και τη ζωή της. Μάλιστα, είναι μαθήτρια του 20 και το υπερηφανεύεται και δικαίως.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Greece’s Next Top Model (@gntmgr)

Η 47χρονη Άννα που βρίσκεται ήδη στο σπίτι του GNTM παντρεύτηκε από πολύ νωρίς και πλέον έχει τρία παιδιά! Ποιος ήταν όμως ο λόγος που παντρεύτηκε νωρίς;

Όπως η ίδια αποκάλυψε συγκλονίζοντας τους πάντες, ο πατέρας της, την χτυπούσε από μικρό παιδί και η ίδια έχει υποστεί βαριά κακοποίηση. Αυτός ο λόγος την ώθησε στο να παντρευτεί νωρίς έτσι ώστε να ξεφύγει από αυτή την κατάσταση! Αλλά και ο πρώην άντρας της, την χτυπούσε κάποιες φορές και έτσι αποφάσισε να πάρει διαζύγιο και να ζήσει μόνη της με τα τρία της παιδιά.

Μέσα από το GNTM η Άννα Βενετσάκη κυνηγάει το όνειρό της που ήταν να γίνει μοντέλο! Και τώρα έχει την ευκαιρία το όνειρό της να το κάνει πραγματικότητα.

Τσέκαρε κι αυτό:

Ιωάννα Τζανή : Η φωτογραφία που “προβληματίζει”

Σασμός: Τι θα δούμε στα επεισόδια της εβδομάδας