Άννα Βίσση

H Άννα Βίσση λατρεύει τους θαυμαστές της και πάντα φροντίζει να τους χαρίζει απίστευτες στιγμές ενώ είναι στη σκηνή διότι θέλει να τους κάνει να περνούν καλά! Αλλά υπάρχουν και άλλα πράγματα που κάνει!

ad

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Ένα βίντεο έχει γίνει viral tις τελευταίες ώρες καθώς μια θαυμάστρια της καλλιτέχνιδας δέχτηκε ένα πολύ όροφο δώρο και η Νίκη θέλησε να την ευχαριστήσει!

@clairelontou @annavissiofficial σε ευχαριστούμε αγαπημένη μας τραγουδίστρια, για την υπέροχη σου κίνηση αυτή, η Νίκη νιώθει ακόμα πιο ξεχωριστή 🙏🏻💖 σε αγαπάμε πολύ 💖 #downsyndrome #toxotakia #annavissi ♬ Gazoza – Anna Vissi

H  Άννα Βίσση θέλησε να κάνει ένα δώρο στο νεαρό κορίτσι το οποίο αγαπά πολύ τη τραγουδίστρια και της χάρισε μια μπλούζα που φέρει τα αρχικά της και την έχει υπογράψει! Η Νίκη έχει εμφανιστεί πρόσφατα σε βίντεο κλιπ της τραγουδίστριας και στο βίντεο της χορεύει το κομμάτι “Γκαζόζα”. 

Δεν είναι η πρώτη φορά που η τραγουδίστρια επιλέγει να κάνει ένα μικρό δώρο σε θαυμαστή της καθώς θέλει να είναι δίπλα τους και πάντα φροντίζει να απαντά σε αυτούς με τον δικό της τρόπο στα social media.

Η Άννα καταφέρνει να γεμίζει τους χώρους όπου εμφανίζεται με πολύ κόσμο και οι θαυμαστές της την ακολουθούν παντού καθώς για αυτούς είναι μια συγκλονιστική τραγουδίστρια αλλά και ένας υπέροχος άνθρωπος.

Υπέροχη όπως πάντα!

Τσέκαρε και αυτά: 

Ad