Άννα Βίσση
Η Άννα Βίσση και η ανατρεπτική μπάντα της μεταφέρουν και ταξιδεύουν τη μαγεία του λαμπερού αλλά και ταυτόχρονα μυστηριώδους σπιτιού της Άννας, του «Hotel Ερμού» στο «Notes Live» της Λεμεσού για περιορισμένο αριθμό εμφανίσεων, όλο το Σεπτέμβριο!

 

Η Άννα Βίσση γίνεται ένα με τους 12 μοναδικούς μουσικούς της και μετά τις sold out συναυλίες της σε Ελλάδα, Αυστραλία και Αμερική, έρχονται να μας θυμίσουν πως η Άννα και οι φίλοι της ξαναγράφουν ιστορία και στην Κύπρο κι αυτό ακριβώς θα κάνουν κάθε Σάββατο και Κυριακή,  στο «Notes Live».
Τις Κυριακές ο αγαπημένος τραγουδιστής Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, που εδώ και πολλά χρόνια καθιέρωσε το μαγαζί – σημείο αναφοράς της Κύπρου, συναντάει την Άννα  και υπόσχονται μοναδικά live acts που θα μας ταξιδέψουν σε παλιότερες και όχι μόνο στιγμές τους.
Rock glam ενέργεια, πάθος, λάμψη, αισθησιασμός, συγκίνηση, διαχρονικές επιτυχίες, καθηλωτικές ερμηνείες, εκρηκτικά  συναισθήματα συνθέτουν το παζλ μιας ηλεκτρισμένης ατμόσφαιρας, που μόνο η Άννα με αγάπη υπερβολική ξέρει να χαρίζει σε όλους τους fans της!
Μαζί της ο Νικόλας Ραπτάκης , η Νατάσα Μηνδρινού.
Special Guest: Daphne Lawrence.
Την επιμέλεια του προγράμματος έχουν η Άννα Βίσση και ο Παναγιώτης Τσεβάς. Την επιμέλεια του προγράμματος του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου έχει ο Νίκος Ορφανός. Μαζί του τις Κυριακές η Χριστίνα Κυριάκου.
Φωτογράφος: Παναγιώτης Καδίγκος
Σκηνοθεσία Trailer : Άλεξ Κωνσταντινίδης
Artwork: Θοδωρής Λαλάγγας
Παίζουν οι μουσικοί (αλφαβητικά):
Αντώνης Ανδρέου – τρομπόνι
Δημήτρης Γάσιας – βιολί
Γιάννης Καφετζόπουλος – πιάνο/πλήκτρα
Κώστας Κεφαλάς – τρομπέτα
Παναγιώτης Κολοκοτρώνης – μπουζούκι
Χρήστος Κυριαζής – γκάιντα/σαξόφωνο
Μιχάλης Μπακάλης – κρουστά
Νίκος Παγώνης – τύμπανα
Carlos E. Perez – κιθάρες
Δημήτρης Σιάμπος – κιθάρες
Παναγιώτης Τσεβάς -ακορντεόν,μαέστρος
Τάκης Φοίτος – μπάσο
Τεχνική Ομάδα:
Γιάννης Μπαξεβάνης – επιμέλεια ήχου
Μενέλαος Ορφανός – Σχεδιασμός φωτισμού
Αργύρης Λιανός – ηχολήπτης stage
Nικολας  Πηλιούρης – stage Manager
Τσέκαρε κι αυτό: