Ανοιχτά μαγαζιά Κυριακή

Ανοιχτά μαγαζιά Κυριακή: Ξεκίνησαν από αυτή την Κυριακή 07 Νοεμβρίου το μέτρο των ανοιχτών καταστημάτων τις Κυριακές όσο πλησιάζουν φυσικά και οι γιορτές των Χριστουγέννων.

Η πρεμιέρα έγινε σήμερα και σύμφωνα με όσα έχουν οριστεί με βάση υπουργική απόφαση, την επόμενη Κυριακή που τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά είναι την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου.

Μετά από αυτή καπάκι έρχεται και η Κυριακή 19 Δεκεμβρίου, η οποία επίσης δεν θα είναι αργία και όλα τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά για τα ψώνια των πολιτών.

Πέρα από τα ανοιχτά μαγαζιά Κυριακή, ο κόσμος θα έχει τη δυνατότητα να κάνει αγορές και μέσα στον Νοέμβριο σε ημέρες ορόσημο. Όπως η Black Friday, η οποία παραδοσιακά ακολουθεί την ημέρα των Ευχαριστιών στις 25 Νοεμβρίου.

Οπότε Black Friday 2021 πέφτει την Παρασκευή στις 26 Νοεμβρίου, όπου ο κόσμος θα έχει τη δυνατότητα να απολαύσει μοναδικές εκπτώσεις και προσφορές. Και δεν τελειώσαμε εδώ! Μετά την Black Friday έρχεται η σειρά της Cyber Monday στις 29 Νοεμβρίου, όπου οι πολίτες μπορούν να επωφεληθούν μεγάλες προσφορές αλλά μέσω διαδικτύου μόνο.

Βέβαια αξίζει να υπενθυμίσουμε πως έχουν ήδη ξεκινήσει από τη 1η Νοεμβρίου οι ενδιάμεσες εκπτώσεις ή αλλιώς φθινοπωρινές. Οπότε η αγορά έχει ήδη μπει σε ρυθμούς εκπτώσεων και προσφορών, κάτι που αναμένεται να ενταθεί τις επόμενες ημέρες, με αποκορύφωμα την Black Friday.