Η διαδικασία για το άνοιγμα καταστημάτων έχει ήδη ξεκινήσει και οι επιχειρηματίες ετοιμάζονται να υποδεχτούν τον κόσμο από τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου!

Άνοιγμα καταστημάτων δε θέλαμε; Αυτό θα πάρουμε αγαπημένα μου πλασματάκια και από τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου θα μπορέσουμε να πάρουμε, επιτέλους, τα προϊόντα που είχαμε παραγγείλει πριν από καιρό αλλά με το lockdown δεν καταφέραμε να προλάβουμε να τα έχουμε στα χέρια μας.

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο κ.Άδωνις Γεωργιάδης – Υπουργός Ανάπτυξης- και ο κύριος Νίκος Χαρδαλιάς – υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων- θα μπορέσουμε από τη Δευτέρα να αγοράσουμε τα προϊόντα που θέλουμε με τη μέθοδο του click away και τη μέθοδο του click n’ shop! Αλλά πώς θα πάμε στα μαγαζιά ε;

ad

Αυτό που έχουμε να κάνουμε για να είμαστε από τους πρώτους που θα τιμήσουν το άνοιγμα καταστημάτων είναι να στείλουμε κωδικό #2 στο 13033! Θα έχουμε χρονικό περιθώριο τις δυο ώρες από τη στιγμή που θα στείλουμε το μήνυμα μας και θα πρέπει να τα προλάβουμε όλα καθώς η απαγόρευση κυκλοφορίας ξεκινά από τις 9!

Α! Και για να μην το ξεχάσω! Αν παραβούμε τους κανόνες, υπάρχει προστιματάκι των 300 ευρώ!