Άνοιγμα καταστημάτων

Το άνοιγμα καταστημάτων θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου και θα μπορούμε πλέον να κάνουμε τις αγορές μας, να παραλάβουμε τα πράγματα που είχαμε παραγγείλει πριν γίνει καθολικό lockdown και η αγορά αναμένεται να πάρει μια μικρή ανάσα.

ad

Η κυβέρνηση αποφάσισε να δώσει το «πράσινο» φως στους καταστηματάρχες για να ανοίξουν τα μαγαζιά έτσι ώστε να μπορέσουν να εξυπηρετήσουν τους πολίτες και να μπορέσουν να ανακάμψουν έστω και στο ελάχιστο καθώς το λιανεμπόριο και ο χώρος της εστίασης έχουν πληγεί κατά πολύ.

Το click away θα ξεκινήσει να ισχύει από τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου για όλες τις περιοχές ενώ το click n shop αναμένεται να κάνει την εμφάνιση του στις περιοχές όπου το επιδημιολογικό φορτίο δεν είναι βαρύ. Οι κόκκινες περιοχές οι οποίες διαθέτουν καταστήματα θα μπορούν να εξυπηρετήσουν μόνο με τη μέθοδο click away.

Ο κωδικός με τον οποίο θα μπορούμε να βρεθούμε σε κάποιο κατάστημα, θα είναι ο #2, και θα μπορούμε να ψωνίσουμε κάτω από αυστηρά μέτρα! Και ελπίζουμε να τηρηθούν όλα, έτσι ώστε να μη χρειαστεί να κλείσουν ξανά!

Ad